«Άφησε και καλό πουρμπουάρ πάνω από...» - Το μενού του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στις Σπέτσες

Μπριζολάκια, πορτοκαλόπιτες κ.ά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Tyler McBeth, στις Σπέτσες για τον μίνι μαραθώνιο των πέντε χιλιομέτρων. Οι δυο τους φόρεσαν τα αθλητικά τους, έτρεξαν και, μάλιστα, τερμάτισαν από τους πρώτους, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στη συνέχεια για να παραδώσει μερικά μετάλλια στους συμπολίτες του.

Κατά την παραμονή τους στο νησί, όμως, δεν βρέθηκαν μόνο στον μαραθώνιο. Επισκέφθηκαν διάφορα μέρη, ανάμεσα στα οποία και εστιατόρια, με τον ιδιοκτήτη ενός από αυτά να αποκαλύπτει στον αέρα του Mega Καλημέρα τα φαγητά που επέλεξε το ζευγάρι, αλλά και το πουρμπουάρ που άφησαν. Ο λόγος για τον Μανώλη Σύρμα.

Δείτε επίσης: Σαν μοντέλο της Victoria's Secret: Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη - Ήταν μαζί 5 χρόνια, πριν κάνει το coming out του

Τι έφαγαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth στις Σπέτσες

«Δεν έφαγαν πάρα πολλά πράγματα. Λιτά μπορώ να πω. Ήταν οι δυο τους. Ήταν ένα απλό και ελαφρύ μενού. Πρόσεχαν κιόλας γιατί έπρεπε να τρέξουν. Άφησε και καλό πουρμπουάρ πάνω από 10 ευρώ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξενυχτάει», είπε αρχικά, ενώ στην οθόνη αναγράφονταν τα μπριζολάκια με δαμάσκηνο και baby πατάτες που παρήγγειλαν, η σαλάτα, τα ρολάκια μελιτζάνας με φέτα, η πορτοκαλόπιτα με παγωτό και το κόκκινο κρασί.

Και πρόσθεσε: «Πριν ακόμα γίνει πρόεδρος στου ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευχάριστος άνθρωπος, πάρα πολύ επικοινωνιακός και χαιρετούσε τον κόσμο. Έχει πολλούς φίλους, και Έλληνες και ξένους. Δεν ξέραμε στην αρχή ότι είναι ζευγάρι με τον Tyler, δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο μαγαζί. Έρχονταν και έτρωγαν, εγώ το έμαθα μετά. Από άλλους το έμαθα».

Δείτε επίσης: Νεοκλασικό στην Πλάκα με θέα την Ακρόπολη - Αυτό είναι το σπίτι που θέλει να νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του