Σαν μοντέλο της Victoria's Secret: Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη - Ήταν μαζί 5 χρόνια, πριν κάνει το coming out του

«Αυτοπροσδιορίζομαι πια ως γκέι άντρας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σαν μοντέλο της Victoria's Secret: Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη - Ήταν μαζί 5 χρόνια, πριν κάνει το coming out του

«Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Στην Αμερική όταν είσαι 31 και κάνεις coming out, σου λένε "Oh my god, that’s late” (Ω Θεέ μου, είναι αργά). Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια.», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή στο ANTIVIRUS, ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως διατηρούσε σχέση με κοπέλα στο παρελθόν για πάρα πολλά χρόνια.

«Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα».

Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη

Η εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 2/10 πρόβαλλε παλιές φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη στις οποίες, μάλιστα, φαίνεται και η πρώην σύντροφος αυτού να χαμογελά στην αγκαλιά του.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

«Το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», αυτός είναι ο τίτλος γερμανικής εφημερίδας σε αφιέρωμα που έκανε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που εν μια νυκτί κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή κι όχι μόνο!

Το εν λόγω άρθρο, μάλιστα, της γερμανικής ΤΑΖ πέραν του ότι τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρει πως μαζί με τον σύντροφό του, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέφανος Κασσελάκης...

Στέφανος Κασσελάκης σύντροφος

...ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη, «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύντροφός του τον στηρίζει σε κάθε του βήμα κι αυτό φάνηκε άλλωστε και με τις δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες της Ελλάδας πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι είπε).