Στέφανος Κασσελάκης: Η δημόσια στήριξη του συζύγου του και τα τρυφερά λόγια της γιαγιάς του

«Ο Στέφανος που παλεύει για την Ελλάδα»

NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Λίγες πριν μέρες πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου και ο Στέφανος Κασσελάκης είχε το προβάδισμα. Την επόμενη Κυριακή θα φανεί, αν θα είναι και ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης. Την κρίσιμη βραδιά δεν έλειπε και από το πλευρό του, ο σύζυγός του, Tyler McBeth (δείτε λεπτομέρειες από την εκλογική βραδιά).

Ο δημοσιογραφικός φακός "έπιασε" τον συζύγό του Στέφανου Κασσελάκη

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής Super Κατερίνα "έπιασε" τον Tyler McBeth έξω από το σπίτι τους και του έκανε διάφορες ερωτήσεις. Ανάμεσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που απάντησε ο σύζυγος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το που βρίσκεται. Ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με το σύζυγο του κάνει περιοδεία στην Καρδίτσα. Ο σύζυγός του μάλιστα υπογράμμισε, πως ο Στέφανος "αγωνίζεται για τον ελληνικό λαό. Όπως και τις προηγούμενες μέρες. Μένει να δούμε τι θα γίνει". Πρόσθεσε, πως νιώθει πολύ καλά αυτές τις μέρες και τους ευχαρίστησε πολύ ευγενικά.

Η τηλεφωνική συνέντευξη της μακρινής γιαγιάς του Στέφανου Κασσελάκη

Η μακρινή γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε σε τηλεφωνική συνομιλία στην εκπομπή Το Πρωινό. Ο προπάππους του Στέφανου και η πεθερά της γιαγιάς αυτής ήταν αδέρφια. Η ηλικιωμένη κυρία μιλώντας ανέφερε ο Στέφανος είναι "από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει βγάλει η Ελλάδα" και συμπλήρωσε, πως είναι "όλοι τους πολύ συγκινημένοι".

"Οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα", υπογράμμισε. Έπλεξε το εγκώμιο, όχι μόνο του νέου υποψήφιου προέδρου του κόμματος της αντιπολίτευσης, αλλά και των γονιών του. Τους χαρακτήρισε ως "ευφυέστατους ανθρώπους", ενώ ειδικότερα για τη μαμά του ανέφερε, πως είναι "ανοιχτό μυαλό". Παράλληλα, σημίωσε, πως ακριβώς χάριν του μυαλού τους έχουν καταφέρει να κάνουν μεγάλη περιουσία.

Τέλος, αφού διευκρίνισε τη δική τάση προς το κυβερνόν κόμμα, της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε, πως τον θαυμάζει για την ευφυΐα του. "Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα". Η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη έκλεισε τη συνέντευξη, υποστηρίζοντας, πως ήρθε "για να ενώσει και όχι για να διχάσει".