Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του ο σύζυγός του στην εκλογική βραδιά - Οι δηλώσεις του πατέρα του

Οι δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του ο σύζυγός του στην εκλογική βραδιά - Οι δηλώσεις του πατέρα του

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να βγαίνει πρώτος με 45,47%, ενώ ακολουθήσε η Έφη Αχτσιόγλου με 36,21%. Οι δυο τους λοιπόν, θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο.

Στο πλευρό μάλιστα του υποψηφίου, ήταν ο σύζυγος του Tyler. Οι δυο τους έφτασαν μαζί στη Στουρνάρη και περπάτησαν ο ένας πλάι στον άλλο.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη

Δίπλα στον γιο του ήταν και ο πατέρας του Θεόδωρος Κασσελάκης, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες, είπε:

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό βήμα. Για όλους μας και για όλη τη χώρα. Ο κόσμος έχει τη δύναμη. Πρέπει να αγωνιστείς και πρέπει να διαψεύσεις στην πορεία. Η χώρα χρειάζεται μία δημοκρατική παράταξη. Το πιστεύω ότι τον στηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας και μπράβο του» δήλωσε χαρακτηριστικά πριν βγουν τα αποτελέσματα.

Η πρώτη έξοδος του μετά το αποτέλεσμα

Σήμερα Δευτέρα 18/9 η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη έξω από το σπίτι του μαζί με τον σύντροφό του να πηγαίνουν να πάρουν καφέ.

«Γεια σου Κατερίνα, Χρίσλα, Ανδρέα. Γεια σας σε όλη την ομάδα. Πώς είστε; Εσύ καλά είσαι; Θες να σου φέρουμε ένα νερό; Από ό,τι βλέπω περιμένεις έξω από το σπίτι μου. Παιδιά μην ξενυχτάτε εδώ πέρα. Γεια σας. Είναι οι μέρες του κόσμου», είπε στον δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: «Περί νούμερου πρόκειται! Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη