«Περί νούμερου πρόκειται! Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Περί νούμερου πρόκειται! Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ), ενώ ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος διεκδικεί μεταξύ άλλων την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά ωστόσο, που είπε δεν τα περίμενε κανείς! Ο ποινικολόγος μίλησε με αιχμηρά λόγια κατά του πολιτικού σχολιάζοντας μάλιστα και την σεξουαλικότητα του.

Όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη του, κατάλαβε πως είναι ομοφυλόφιλος περίπου στην ηλικία των 16 ετών. Το πρώτο coming out ωστόσο το έκανε στην ηλικία των 31, όταν το είχε εξομολογηθεί στον πλέον σύντροφο του, Tyler. Με τον σύντροφό του μάλιστα, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, ενώ σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας - δείτε εδώ τον σύντροφό του.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελακη

«Αν αυτά που κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει. Η κουλτούρα της αριστεράς είναι συγκεκριμένη. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα... Για να γίνει εφοπλιστής δεν είναι κάτι δύσκολο. Το να κάνεις και καριέρα εφοπλιστού να βγάλεις δυο τρία καράβια δεν είναι δύσκολο πράγματα, αρκεί να έχεις έναν χρηματοδότη να σου δώσει χρήματα. Το τι άνθρωπος είσαι όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», ανέφερε αρχικά.

Για να πει σε άλλο σημείο: «Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του».

«Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο -γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής», σχολίασε, συνέχιζοντας:

«Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».