Νεοκλασικό στην Πλάκα με θέα την Ακρόπολη - Αυτό είναι το σπίτι που θέλει να νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του

Πλήρως ανακαινισμένο με 2 υπνοδωμάτια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το νέο πολυτελές σπίτι που θέλει να νοικιάσει ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην Πλάκα, παρουσίσαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον AlphaTv ο Ξενοφώντας Σκιντζής και ο μεσίτης Κοσμάς Θεοδωρίδης.

Mετά την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, o Στέφανος Κασσελάκης ψάχνει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για να μετακομίσει μαζί με τον σύντροφο του, Tyler, καθώς εδω και κάποιους μήνες νοίκιαζε διαμέρισμά σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι στην Πλάκα που θα νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης

Πρόκειται για ένα κλασσικό μεσοαστικό διαμέρισμα στην Πλάκα, περίπου 120 τ.μ., έχει δύο υπνοδωμάτια, πλήρως ανακαινισμένο. Μέχρι πρότινος ενοικιαζόταν ως Airbnb, ενώ διαθέτει και δωμάτιο με μπιλιάρδο! Από το μπαλκόνι φαίνεται ο λόφος Φιλοπάππου και ο βράχος της Ακρόπολης.

Ωστόσο δεν έχει μπει ακόμη να δει το σπίτι και μέχρι να βρουν την νέα τους στέγη, ο Στέφανος Κασσελάκης και σύντροφός του o Τάιλερ ΜακΜπεθ μένουν στην πολυκατοικία στο Μετς με όλη την οικογένεια.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler Mcbeth;

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth, είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Star", και ανέφερε μερικά από τα επόμενα σχέδια που οργανώνουν ως ζευγάρι.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος (για την εκλογή του Στέφανου)! Αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς, είναι ένα νέο ταξίδι, είναι εξαιρετικό σενάριο, που πρέπει να αποδείξουμε στη χώρα, ότι μπορούμε να προσφέρουμε και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για την ίδια τη χώρα», δήλωσε αρχικά ο Tyler.

Συνέχισε εξηγώντας, πως «Σίγουρα είναι το νέο μας σπίτι μαζί. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα για το ιατρικό επάγγελμα. Έχω σπουδάσει πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έχω μεγάλη εμπειρία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα φέρω στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα, που θέλω να προσφέρω και με το πέρασμα του χρόνου θα προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα είναι αυτά, και είμαι ενθουσιασμένος να ασχοληθώ με αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες». Την πρώτη εβδομάδα έγιναν πολλά, ήταν διασκεδαστικό, ήταν εντυπωσιακό», τόνισε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Τέλος, «Βλέπουμε πάντα τους γονείς του συχνά, η μαμά του γύρισε νωρίς πίσω, επειδή είχε δουλεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ναι, είχαμε ένα πολύ ωραίο δείπνο μαζί, τους δείξαμε την Ακρόπολη, ήταν εδώ μόνο για δύο μέρες», υπογράμμισε περιγράφοντας τη σχέση του με τους γονείς του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θοδωρή και Λία Κασσελάκη.