Καλημέρα Ελλάδα: Έφυγε από το πλατό έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συνέβη με την Μαρία Αναστασοπούλου

Το απίστευτο παρασκήνιο του καβγά τους και η αποχώρηση του παρουσιαστή από την εκπομπή

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Έφυγε από το πλατό έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συνέβη με την Μαρία Αναστασοπούλου

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε όμως και η δεύτερη που οι δυο συμπαρουσιαστές έρχονται σε αντιπαράθεση... Καλές οι δηλώσεις μεταξύ τους των πρώτων συναντήσεων και οι αγάπες, όμως με τον καιρό αυτά φαίνεται ότι ξεχάστηκαν και άρχισαν οι γκρίνιες. “Είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά” της είχε πει κάποτε στην αρχή της κοινής συνεργασίας τους ο Γιώργος Παπαδάκης της Μαρίας Αναστασοπούλου και εκείνη είχε συγκινηθεί... “Αλήθεια το λες Γιώργο μου” είπε και ο δημοσιογράφος απάντησε: “Το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουνα το παρελθόν”

Αυτά τα αγαπησιάρικα λόγια ανήκουν όπως φαίνεται πλέον στο παρελθόν, γιατί 2 χρόνια μετά, μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να δείχνουν ότι έχουν μια ήρεμη και αγαπημένη συνεργασία, που στην πραγματικότητα όμως δεν είναι και τόσο. Πολλές οι κόντρες και οι καβγάδες εκτός αέρα, όπως και στον αέρα κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα”, που ο τηλεθεατής όταν τις βλέπει, καταλαβαίνει πολύ καλά, ότι η σχέση τους πια δεν περνάει και την καλύτερή τους φάση.

Λίγες μέρες πριν, είχαμε αναφέρει μάλιστα, τις τρείς φορές που ο Γιώργος Παπαδάκης είχε φέρει εκτός εαυτού την Μαρία Αναστασοπούλου. Εκείνη έδειχνε σε κάποια στιγμή απελπισμένη, γυρνώντας το κεφάλι της από την άλλη πλευρά, όταν πήγαινε να κάνει μια ερώτηση και την διέκοπτε ο Γιώργος Παπαδάκης (δείτε εδώ το βίντεο).

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Απίστευτο παρασκήνιο! Καβγάς για ένα βίντεο

Μαρία Αναστασοπούλου Γιώργος Παπαδάκης καλημέρα Ελλάδα

Κανένας δεν προμήνυε την μεγάλη έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της περασμένης Πέμπτης 11/4. Οι δυο συνεργάτες αρχικά μιλούσαν ήρεμα για το θέμα “Γκρίζες ζώνες για την Τουρκία – τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο” και αφού έκαναν τα σχόλιά τους για αυτό, στην συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από το στούντιο και άφησε την Μαρία Αναστασοπούλου να λέει μόνη της τα θέματα της εκπομπής... Όταν επέστρεψε στον αέρα, έδειχνε εκνευρισμένος και κάθε άλλο παρά ευδιάθετος, η Μαρία Αναστασοπούλου του απηύθυνε τον λόγο, εκείνος όμως σιωπηλός, με την χειρονομία του της υπέδειξε να συνεχίσει να μιλάει εκείνη...

Δείτε το απόσπασμα από 00:17:04 – 00:17:59 και 00:19:05

Ο μεγάλος τσακωμός και η αποχώρηση του Παπαδάκη

Τι συνέβη λοιπόν και για άλλη μια φορά Παπαδάκης – Αναστασοπούλου έφτασαν στα άκρα; Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης από τον αέρα της εκπομπής και γιατί η Μαρία Αναστασοπούλου όταν επέστρεψαν από το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια, ήταν μόνη της μπροστά στο video wall; Τι έγινε στο παρασκήνιο; Το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μας μετέφεραν έλεγε μεταξύ άλλων, ότι ενώ οι δυο παρουσιαστές είχαν συμφωνήσει, πριν την έναρξη της εκπομπής, να πασάρουν το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, πολύ αργότερα, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης το έδωσε πολύ νωρίτερα, η δημοσιογράφος του παραπονέθηκε, με αποτέλεσμα εκείνος να εκνευριστεί και να αποχωρήσει.

“Το στούντιο έμοιαζε με πεδίο μάχης και προσπαθούσαν όλοι να ηρεμήσουν τους δυο παρουσιαστές” μας μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας της πρωινής εκπομπής, που επισήμανε με την σειρά του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι αυτές οι έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους, έχουν φτάσει την επαγγελματική τους σχέση να κρέμεται σε μια κλωστή.