Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν έχω...» - Η απάντηση για τις φήμες γύρω από την σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Το ξέσπασμα με αφορμή το διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, συζητήθηκε πολύ έντονα το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το οποίο έσκασε σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz πριν από μερικές ημέρες, αφού κανείς δεν περίμενε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι (δείτε εδώ την ιστορία τους, από τη γνωριμία, τους τρίτους γάμους τους μέχρι και το τέλος τους).

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, λοιπόν, αναρωτήθηκε εάν κάποιος παρακολουθούσε στενά την ηθοποιό και τον πρώην σύζυγό της, που την κυνηγούσε μάλιστα για να μάθει τι πραγματικά συνέβαινε ανάμεσά τους, αναγκάζοντάς τους να κάνουν την ανακοίνωση, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που ήταν καλεσμένη, να παίρνει τον λόγο και να δίνει την απάντησή της, μιλώντας από προσωπική εμπειρία.

Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τους φημολογούμενους χωρισμούς της με τον Κώστα Πηλαδάκη

«Και δεύτερο όνομα να είσαι, υπάρχει ένα stalking σε ό,τι αφορά το θέμα της σχέσης. Το έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα το συγκεκριμένο κομμάτι. Επειδή λέει αν υπάρχει ένας stalker της Αθηνάς Οικονομάκου... Καλώς ή κακώς είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, μια πασίγνωστη ηθοποιός, και ακόμη και ονόματα που δεν είναι τόσο γνωστά, δέχονται "επίθεση" και τους κυνηγάνε παντού να μάθουν τι γίνεται στη σχέση τους και αν χώρισαν κλπ. Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική που υπόθεση που δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίζει 48 φορές», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Δείτε επίσης: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου & Κώστας Πηλαδάκης: Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού - Αγκαλιά και άκρως διαχυτικοί στα μπουζούκια