Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου & Κώστας Πηλαδάκης: Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού - Αγκαλιά και άκρως διαχυτικοί στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ μεγάλη συζήτηση γίνεται γύρω από την προσωπική ζωή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, καθώς ειπώθηκε πως το γνωστό μοντέλο χώρισε οριστικά με τον επιχειρηματία (δείτε εδώ).

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρο ο έρωτας Πηλαδάκη - Παναγιωτακοπούλου μιας και η συνεχής αναβολή του γάμου τους είναι ο κύριος λόγος, που φούντωσαν τις φήμες για κρίση στη σχέση τους.

Η κοινή εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Πηλαδάκη μετά τις φήμες χωρισμού

Ιδίως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει κληθεί να απαντήσει πολλές φορές σχετικά με τον λόγο, που αναβάλλεται ο γάμος της - διαψεύδοντας συχνά τις φήμες χωρισμού. Αυτή τη φορά το μοντέλο ακολούθησε διαφορετική τακτική.

Η απάντηση σχετικά με το αν έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη ήρθε με μια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο Bodega στα γενέθλια του Άρη Σοϊλέδη. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ καλά μαζί και άκρως διαχυτικό ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές όλο το βράδυ.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης - μετά τις φήμες χωρισμού
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης - Μπουζούκια
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης - Μαζί

Ο εκνευρισμός της σε ερωτήσεις για τον γάμο της

«Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο, απλά για κάποιο λόγο συνέχιζε να παίζεται αυτό το έργο να παίζεται. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω.

Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, δεν είμαι η κατάλληλη αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν παντρευτούμε ή όχι και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μη το συνεχίσω», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη η Ναυσικά Παναγιωτακπούλου στις 30/11/23 στο Το Πρωινό.