Φώτης Ιωαννίδης: Η σπάνια δημόσια έξοδος με τη μητέρα και την αδερφή του - Η σφιχτή αγκαλιά στους δρόμους της Γλυφάδας

Οικογενειακές στιγμές για τον σύντροφο της Ελένης Βουλγαράκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον αθλητικό χώρο και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, καθώς ως επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις στην ομάδα του, αλλά και στους οπαδούς με τα γκολ που έχει βάλει.

Τελευταία έχει βρεθεί στο προσκήνιο εξαιτίας της σχέσης του με την Ελένη Βουλγαράκη, τη δημοσιογράφο της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, η οποία είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερή του. Προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό τον δεσμό τους στην αρχή, αλλά δεν τα κατάφεραν, ωστόσο προσπαθούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να κάνουν περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ την πρώτη τους βόλτα μπροστά στα φλας) και αναρτήσεις στα social media για να μην προκαλούν, αφού από την αρχή άκουσαν διάφορα πικρόχολα σχόλια.

Η σπάνια έξοδος του Φώτη Ιωαννίδη με τη μητέρα και την αδερφή του

Γενικότερα εκείνος, δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να εκτίθεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κρύβεται. Αξίζει να σημειωθεί, λοιπόν, πως ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε πρόσφατα στη Γλυφάδα, σε μία σπάνια έξοδο με την οικογένειά του, την αδερφή του και τη μητέρα του συγκεκριμένα.

Ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις προπονήσεις του και πέρασε λίγο χρόνο μαζί τους, με την κάμερα να τσακώνει μητέρα και γιο να αγκαλιάζονται σφιχτά σε μία πολύ τρυφερή στιγμή τους. Η διάθεσή τους φαίνεται πως ήταν στα ύψη, αφού δεν σταματούσαν να χαμογελούν μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη - Η εξομολόγηση για τον Φώτη Ιωαννίδη μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία: «Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον»

Φώτης Ιωαννίδης μητέρα αδερφή

Φώτης Ιωαννίδης μαμά αδερφή

Φώτης Ιωαννίδης μητέρα αδερφή Γλυφάδα