Ελένη Βουλγαράκη - Η εξομολόγηση για τον Φώτη Ιωαννίδη μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία: «Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον»

Και πώς να μην είναι μετά τα δύο γκολ μες στο Καραϊσκάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη - Η εξομολόγηση για τον Φώτη Ιωαννίδη μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία: «Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1, με τον Φώτη Ιωαννίδη να σημειώνει δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του μέσα στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Ο Γιώργος Λιάγκας, που είναι υποστηρικτής των ερυθρόλευκων, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη χθεσινοβραδινή βαριά ήττα, πετώντας τα καρφιά του στην Ελένη Βουλγαράκη μέσα από τον αέρα του Πρωινού.

«Σε μισώ», της είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Τα δύο γκολ τα έβαλες εσύ». Στη συνέχεια σχολίασαν την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης, καθώς γενικά έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από την εν λόγω σχέση. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αγαπημένη του με ένα τρυφερό φιλί, καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Δείτε επίσης: Στο γήπεδο η Ελένη Βουλγαράκη για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της Ελένης Βουλγαράκη για τον σύντροφό της

Αμέσως μετά η συνεργάτιδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάει για τον σύντροφό της. «Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Και συμπλήρωσε: «Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν, και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Επειδή είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή κάνει καλό στην ψυχολογία και στις επιδόσεις ενός αθλητή, με την Ελένη Βουλγαράκη να συμφωνεί: «Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει».