Στο γήπεδο η Ελένη Βουλγαράκη για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη (Βίντεο)

Τον κοιτάζει και λιώνει

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στο γήπεδο η Ελένη Βουλγαράκη για τον σύντροφό της Φώτη Ιωαννίδη (Βίντεο)

Στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκε η Ελένης Βουλγαράκη σήμερα 21/2, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της Φώτη Ιωαννίδη. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, διατηρούν σχέση, την οποία προσπαθούν να προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας. (δείτε εδώ αναλυτικά).

Πρόσφατα μάλιστα η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, την πλησίασε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για το γεγονός αυτό, με την ίδια εξηγεί πως δεν θέλει να δώσει κάποια παραπάνω συνέχεια στο όλο θέμα, ενώ απάντησε και για τα δημόσια πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον σύντροφό της (δείτε την απάντησή της για τα σχόλια σχετικά με την σχέση της).

Η Ελένη Βουλγαράκη στο γήπεδο για τον Φώτη Ιωαννίδη

Η αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη στη σπόντα του Γιώργου Λιάγκα

Το πρωί της Παρασκευής 12/1, η Ελένη Βουλγαράκη εμφανίστηκςε με κλειστή φωνή στον αέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, και δεν χρειάστηκε πολύ για να αρχίσουν τα πειράγματα, με πρωτοστάτη τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Αφορμή ήταν η συζήτηση για τα ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα ότι θα συμμετέχουν στο J2US, με τη συνεργάτιδα της εκπομπής να θέλει να δώσει τη δική της άποψη, ως πρώην διαγωνιζόμενη.

«Δουλεύονται οι φωνές», είπε με δυσκολία και ξεκίνησε ο χορός με τον Βαγγέλη Περρή να της λέει «Με αυτή τη φωνή θα κέρδιζες», θέλοντας να την πειράξει. Και επειδή τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα πως η Ελένη Βουλγαράκη έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, κάπως έτσι προέκυψε η παρακάτω στιχομυθία στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει την πάσα και να της λέει χαριτολογώντας: «Να μην πηγαίνεις στο γήπεδο Ελένη μου»

Με την ασίστ του παρουσιαστή, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι... μπάζει στις κερκίδες, αλλά η Ελένη Βουλγαράκη αρνήθηκε ότι πήγε στο γήπεδο (δυσκολευόταν να ακουστεί στον αέρα) με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Δεν μου είπες ότι πήγες στο μπάσκετ; Από την τηλεόραση το είδες;». Κάπου εκεί τελείωσε ο διάλογός τους με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του να προχωρούν στο επόμενο θέμα, και την ραδιοφωνική παραγωγό να... αποκρούει και αυτή τη σπόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος αναφέρεται στη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, εμμέσως πλην σαφώς, στον αέρα. Κανείς από τους δύο πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια αυτή τη σχέση.