Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη...» - Κινείται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη;

Η απάντηση στην κάμερα του Breakfast at Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη...» - Κινείται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη;

Η Ελένη Βουλγαράκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ που διέρρευσε πρόσφατα, φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη. Η ίδια, αρχικά, δεν επιθυμούσε να κάνει δηλώσεις γι' αυτό και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει όσα ακούγονται, ωστόσο, μετά από δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την σχέση της, το επιβεβαίωσε έμμεσα με την απάντηση που έδωσε (δείτε εδώ).

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, μάλιστα, την πλησίασε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για το γεγονός αυτό, με την ίδια εξηγεί πως δεν θέλει να δώσει κάποια παραπάνω συνέχεια στο όλο θέμα, ενώ απάντησε και για τα δημόσια πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον σύντροφό της.

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τα αρνητικά σχόλια κατά της σχέσης της με τον Φώτη Ιωαννίδη

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως, να είναι όλοι καλά. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη. Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά. Δεν είμαι παρεξηγιάρα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες για τα κακόβουλα σχόλια, όπως έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, εξήγησε πως εκείνη έπραξε πολύ καλά και έτσι θα έπρεπε να κάνουν όλοι, αλλά δεν φάνηκε να έχει τη διάθεση να το κάνει και εκείνη, αφού στόχος της είναι να λήξει το θέμα εδώ.

Τι ακριβώς της είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Μία απολαυστική στιχομυθία είχαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Βουλγαράκη με αφορμή μία συνέντευξη του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον οποίο εκείνη συνεργάζεται στο ραδιόφωνο. Το κλίμα ήταν εύθυμο από νωρίς, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει: «Τι κάνεις τα βράδια και αργείς να ξυπνήσεις», υποστηρίζοντας ότι καθυστερεί στο ραδιόφωνο το τελευταίο διάστημα που ακούγεται έντονα πως είναι σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μεσολάβησαν οι δηλώσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να του πλέκει το εγκώμιο για την ευφυΐα και το χιούμορ του, υποστηρίζοντας ότι αξίζει μία θέση στην τηλεόραση. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους, μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μην το πάρεις προσωπικά».

Σε εκείνο το σημείο ήταν... λογικό η Ελένη Βουλγαράκη του να του ζητήσει εξηγήσεις, με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντάει: «Εγώ εσένα σε έχω και εδώ. Οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή. Δυστυχώς σας ακούω κι εσάς! Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Που σου έφτιαξα τη ζωή, που έφυγες από το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ήταν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι») και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες… Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν».

Το υπονοούμενο ήταν ξεκάθαρο για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, με την Ελένη Βουλγαράκη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι κοιμάται καλύτερα και είναι ξεκούραστη, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να κλείνει τη στιχομυθία τους: «Σου γνώρισα τον ύπνο λοιπόν. Καλούς απογόνους με τον ύπνο». Δείτε το απόσπασμα: