Ελένη Βουλγαράκη: «Κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα...» - Η δημόσια και αποστομωτική απάντηση για τη σχέση της με τον Ιωαννίδη

''Πανικός'' κάτω από βίντεο που δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
fotio.7 - Instagram / ndp
fotio.7 - Instagram / ndp

Η Ελένη Βουλγαράκη φαίνεται πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της στιγμή, καθώς οι φήμες αναφέρουν έντονα πως η δημοσιογράφος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μπορεί οι δύο τους να μην έχουν κάνει ακόμα κάποια επίσημη κοινή έξοδο, ωστόσο δεν έχουν διαψεύσει καμία από τις φήμες, ούτε τις ανοιχτές ερωτήσεις, που έχει δεχτεί η Ελένη Βουλγαράκη από δημοσιογράφους (δείτε εδώ πως απαντάει).

Την Τετάρτη 17/1 ένα σχόλιο, που δέχτηκε η δημοσιογράφος σε εμπορικό βίντεο, που δημοσίευσε στο instagram ήταν η αφορμή να ξεσπάσει δημόσια σχετικά με τα όσα αναφέρουν για την προσωπική της ζωή. Συνεπώς με έναν έμμεσο τρόπο η Ελένη Βουλγαράκη παραδέχτηκε τη σχέση της - τονίζοντας παράλληλα πως αποτελεί μια καθαρά δική της επιλογή.

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη σε σχόλια για τον Φώτη Ιωαννίδη

«Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα δεν είναι για χόρταση», έγραψε ακόλουθος στην Ελένη Βουλγαράκη με την ίδια να του απαντάει: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Ελένη Βουλγαράκη - Σχόλιο - Φώτης Ιωαννίδης

Νωρίτερα της πέταξε σπόντα ο Γιώργος Λιάγκας

«Εγώ εσένα σε έχω και εδώ. Οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή. Δυστυχώς σας ακούω κι εσάς! Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Που σου έφτιαξα τη ζωή, που έφυγες από το Σαββατοκύριακο (σ.σ. ήταν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι») και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες… Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το υπονοούμενο ήταν ξεκάθαρο για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, με την Ελένη Βουλγαράκη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι κοιμάται καλύτερα και είναι ξεκούραστη, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην το αφήνει να πέσει κάτω και να κλείνει τη στιχομυθία τους: «Σου γνώρισα τον ύπνο λοιπόν. Καλούς απογόνους με τον ύπνο». Δείτε το απόσπασμα: