Ελένη Βουλγαράκη: Η πρώτη αμήχανη αντίδραση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Έτσι απάντησε η δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: Η πρώτη αμήχανη αντίδραση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη έγινε για τη ζωή της Ελένης Βουλγαράκη από το Πρωινό Σουσού, καθώς η όμορφη δημοσιογράφος λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή της Εθνικής, Φώτη Ιωαννίδη.

Η πρώτη αντίδραση της δημοσιογράφου την Πέμπτη 4/1 στο Πρωινό - μια ημέρα μετά τη διαρροή της είδησης - άφησε στο κοινό να καταλάβει πολλά για την προσωπική της ζωή. Η κάμερα του Πρωινού Σουσού εντόπισε την ίδια ημέρα τη Βουλγαράκη αποσπώντας της δηλώσεις.

Μπορεί η Ελένη Βουλγαράκη να μην παραδέχτηκε ανοιχτά τις φήμες για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή και το ταξίδι τους στο εξωτερικό, ωστόσο δεν διέψευσε και τίποτα από όσα λέγονται για τους δύο.

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη στις φήμες της νέας της σχέσης

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν έχω να πω κάτι. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους σας», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

Ποιος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2000, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Παναθηναϊκό. Είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο Στης 21 Μαΐου 2022 κατέκτησε με τους πράσινους το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0.

Ο Ιωαννίδης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές ομάδες» της Εθνικής Ελλάδας Κ18, Κ19 και Κ21. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 και έως σήμερα μετράει 5 συμμετοχές

(πηγή wikipedia)