Γιώργος Λιάγκας: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον Ελένη μου..» - Οι σπόντες του στη Βουλγαράκη για την φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωαννίδη

«Μας τρέλανε πάλι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον Ελένη μου..» - Οι σπόντες του στη Βουλγαράκη για την φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωαννίδη

Τα υπονοούμενα του "πέταξε" ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγράκη σχετικά με την φημολογούμενη σχέση της με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο της, ποδοφαιριστή του Παναθηναϊκου Φώτη Ιωαννίδη. Αφορμή στάθηκε το θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 4/1, για την νέα σύντροφο του Νίκου Βέρτη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του της εκπομπής Πρωινό Σουσού, που βγήκαν στην επιφάνεια πρωί της Τετάρτης 3/1, η Ελένη Βουλγαράκη είναι τρελά ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αθλητή (δείτε εδώ). Παρά το γεγονός ότι κάνεις από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, ήρθε στο φως της δημοσιόητας μια φωτογραφία από κοινή τους έξοδο που επιβεβαιώνει το ειδύλλιο. Ωστόσο η αντίδραση της μπροστά στην κάμερα του Open, όταν ρωτήθηκε για αυτό, απέφυγε να απαντήσει.

Οι σπόντες του Γιώργου Λιάγκα στην Ελένη Βουλγαράκη

«Είδες Ελένη μου, σιγά σιγά όλοι οι έρωτες βγαίνουν. Γιατί ξέρεις τι λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός; Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον Ελένη μου. Αν είναι Ελένη να περιμένουμε 7 χρόνια για να μάθουμε ότι είσαι σε σχέση… Έλεος. Μας τρέλανε πάλι η Ελένη» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποιος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης που φαίρεται να της έκλεψε την καρδιά

Ο Φώτης Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2000, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Παναθηναϊκό. Είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο Στης 21 Μαΐου 2022 κατέκτησε με τους πράσινους το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0.

Ο Ιωαννίδης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές ομάδες» της Εθνικής Ελλάδας Κ18, Κ19 και Κ21. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 και έως σήμερα μετράει 5 συμμετοχές

(πηγή wikipedia)

View this post on Instagram

A post shared by Fotis Ioannidis (@fotio.7)