"Αμήχανη" η Ελένη Βουλγαράκη - Η πρώτη αντίδραση της για την φημολογούμενη σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη

Δείτε εδώ την φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη και του 24χρονου ποδοσφαισριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη (δείτε εδώ ποιος είναι). Τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν το ζευγάρι να είναι πολύ ερωτευμένο, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσού, που ήρθαν στο φως το πρωί της Τετάρτης 3/1, η Ελένη Βουλγαράκη είναι τρελά ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αθλητή. «Είναι μια κοπέλα που γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος είναι πάρα πολύ δημοφιλής ποδοσφαιριστής, πάιζει στον Παναθηναϊκο. Μιλάμε για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Θα κλείσει 10 Ιανουαρίου τα 24. Έχουν μία διαφορά ηλικίας...» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη για την φημολογούμενη σχέση της

Το πρώι της Πέμπτης, 4/1, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη προκειμένου να δώσει απαντήσεις για την φημολογούμενη σχέση της με τον νεραό ποδοσφαιριστή. Η ίδια δεν επιβαιβέωσε αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός.

«Δεν έχω να πώ κάτι. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Αυτό...» απαντησε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι κοινή τους εμφάνιση

Ωστόσο το νέο ειδύλλιο, έρχεται να επιβεβαιώσει μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο. Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις. Οι δύο τους όμως, είχαν κάνει μαζί ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο για τις γιορτές.

ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ - ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ Σου