Μαίρη Συνατσάκη: Στα δικαστήρια μετά από χυδαία σχόλια και επιθέσεις που δέχεται - Η πρώτη δήλωση της δικηγόρου της

Σοκαρισμένοι όλοι στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χυδαία σχόλια και επιθέσεις δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, έπειτα από την τοποθέτηση της για την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, όπου 41χρονη Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και φίλο του, ενώ βρισκόταν στην 7η εβδομάδα κύησης.

Η παρουσιάστρια - influencer λοιπόν, πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον των λογαριασμών αυτών που της επιτέθηκαν με ντροπιαστικά λόγια και χυδαίες ευχές. Η δικηγόρος της μάλιστα έκανε την πρώτη της δήλωση στο Πρωινό σουσου στο OPEN, σήμερα Δευτέρα 15/1.

Η δήλωση της δικηγόρου της Μαίρης Συνατσάκη

«Οργανωνόμαστε, το βλέπουμε, το αξιολογούμε και αναλόγως θα δράσουμε. Δεν έχω κάτι να σας πω. Θα πρώτα θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και αν είναι οτιδήποτε άλλο θα το πούμε δημόσια. Κάποια σχόλια είναι επώνυμα», δήλωσε χαρακτήρισε η δικηγόρος της Μαίρης Συνατσάκη.

Από την άλλη, η καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, αποφεύγοντας την δημοσιογράφο και γρήγορο βήμα μπήκε μέσα στο κτήριο.

Δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε και τα ξεκίνησε όλα!

Μερικά από τα μηνύματα που δέχεται και η ανάρτηση της

«Εν τω μεταξύ διαβάζω τα μηνύματα σας και είστε σοκαρισμένοι και μου λέτε "πω πω ποιος τα γράφει αυτά/πως γίνεται να τα λένε έτσι;" και εγώ ανέβασα το χθεσινό σαν αστείο. Δηλαδή είναι από τα πιο ελαφριά που μου έχουν γράψει αυτές τις ημέρες. Αν σας σόκαρε ΜΗΝ δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο γιατί θα χάστε την ελπίδα σας για την ανθρωπότητα», έγραψε σε ανάρτηση της μετά το χαμό που έγινε με το βίντεο που δημοσίευσε.

Μαίρη Συνατσάκη αντιδράσεις

«Κάποια από τα ΟΝΤΩς χειρότερα που έχω στείλει ήδη στην δικηγόρο μου γιατί ξέρετε τι;;; Τα γράφουν υπερήφανα με τα ονοματεπώνυμα τους», ανέφερε σε δεύτερη ανάρτηση και στη συνέχεια δημοσίευσε δυο από τα μηνύματα που δέχτηκε.

Μαίρη Συνατσάκη κινείται νομικά

Μαίρη Συνατσάκη κακόβουλα σχόλια

Μαίρη Συνατσάκη μήνυμα μίσους

Μαίρη Συνατσάκη χυδαίο μήνυμα