Μαίρη Συνατσάκη: Εξοργισμένη με το προσωπικό μήνυμα που έλαβε για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη - Η όλο νόημα ανάρτησή της

«Κράζετε τους άντρες αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης μιας ακόμα γυναικοκτονίας και συγκεκριμένα αυτή της Θεσσαλονίκης. Η 41χρονη, εγκυμονούσα Γεωργία Μουράτη βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η άτυχη γυναίκα αγνοούταν και εν τέλει βρέθηκε το άψυχο σώμα της, καθώς το είχε κρύψει ο θύτης μαζί με τον συνεργό του (δείτε εδώ τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση).

Οι αναρτήσεις στα social media για τη νέα γυναικοκτονία της Θεσσαλονίκης είναι πολλές, με την οργή του κόσμου να αυξάνεται. Με τη σειρά της η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram - λαμβάνοντας ένα μήνυμα, που την έβγαλε εκτός εαυτού.

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

«Κράζετε τους άντρες αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί, ποιος θα σας προστάτευε;», ήταν το σχόλιο που έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη - Γυναικοκτονία

«Ως πότε;», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της 41χρονης μαθαίνει για τη δολοφονία της

Ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας με τον οποίο ήταν σε σχέση πριν από περίπου 4 χρόνια μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, από την οποία πληροφορήθηκε και τη δολοφονία της!

«Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πωπω κρίμα… Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα, με τη δουλειά της, την οικογένειά της… Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι».