Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 41χρονης Γεωργίας

Τι αναφέρει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 41χρονης Γεωργίας

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για την δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη η οποία βρίσκονται στην 7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Μετά από αρκετές ημέρες εξαφάνισης, το πτώμα της βρέθηκε μέσα σε μπαούλο σε δασική περιοχή.

Από τα στοιχεία συνελήφθη ο σύντροφος της με έναν φίλο του, με τον δεύτερο να "σπάει" και να αποκαλύπτει πως εκείνοι την σκότωσαν και μετέφεραν τη σορό της. Από πλευράς του ο σύντροφός της αρνείται τα πάντα, με τον έναν να ρίχνει ευθύνες τον άλλον.

Τι αναφέρει ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης Γεωργίας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός της Γεωργίας βρέθηκε ότι φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων, τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.

Δείτε επίσης: «Τι λέτε τώρα; Παναγία μου» - Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας μαθαίνει από το Πρωινό πως βρέθηκε δολοφονημένη

Πως την δολοφόνησαν

Όπως γράφει το iefimerida.gr, την 1η Ιανουαρίου η Γεωργία μετέβη στο σπίτι της μετά τη δουλειά της μαζί με τον σύντροφό της. Με το που μπήκε στο σπίτι φέρεται να δέχτηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του σύντροφο της. Την ακινητοποίησαν, της έδεσαν τα χέρια και το στόμα με ταινία και όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛΑΣ την μετέφεραν στο κρεβάτι όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα.

Στη συνέχεια έβαλαν τη σορό της σε μπαούλο και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία. Το πτώμα της συγκεκριμένα βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της τα πέταξαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ το στρώμα βρέθηκε πεταμένο με ίχη αίματος του θύματος.