Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Τι λέτε τώρα; Παναγία μου» - Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας μαθαίνει από το Πρωινό πως βρέθηκε δολοφονημένη

«Η γυναίκα μου ξέρει τον σύντροφο της Γεωργίας, ήταν συμμαθητές στο Λύκειο και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Τι λέτε τώρα; Παναγία μου» - Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας μαθαίνει από το Πρωινό πως βρέθηκε δολοφονημένη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη. Ο φίλος του συντρόφου της ομολόγησε χθες 8/1 πως εκείνοι την σκότωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και στη συνέχεια την έβαλαν σε ένα μπαούλο και την μετέφεραν σε δασική περιοχή - δείτε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος εκείνη την στιγμή από την δημοσιογράφο πληροφορήθηκε πως η 41χρονη έγκυος βρέθηκε δολοφονημένη.

Η αντίδραση του πρώην συντρόφου της Γεωργίας στην είδηση της δολοφονίας της

«Με τη Γεωργία ήμασταν ζευγάρι πριν από 3,5 - 4 χρόνια περίπου. Όταν έμαθα για την εξαφάνισή της σοκαρίστηκα» είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της.

Ενώ όταν έμαθε πως εντοπίστηκε το πτώμα της, δήλωσε σοκαρισμένος: «Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό τώρα. Πω πω κρίμα... Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα. Ήσυχος άνθρωπος ήταν, πω, πω, τι λέτε τώρα. Μια χαρά ήταν η γυναίκα με τη δουλειά της, την οικογένειά της. Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι ας πούμε».

Και συμπλήρωσε: «Τι να σας πω τώρα... Πω, πω, πω... Παναγίτσα μου... Μια χαρά άνθρωπος ήταν, χαρούμενος άνθρωπος, εύθυμος άνθρωπος, ήταν ευαίσθητη. Τι να σας πω τώρα, κοιτάξτε, αμαρτίες δεν θέλω να παίρνω πάνω μου. Η γυναίκα μου ξέρει τον σύντροφο της Γεωργίας, ήταν συμμαθητές στο Λύκειο και μου είπε ότι δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Εντάξει το μυαλό μας κατευθείαν εκεί πήγε, όπως και τόσες εξαφανίσεις άλλες που έχουμε δει κατά καιρούς ας πούμε... Μου είχε πει η γυναίκα μου, είχε και παραβατική συμπεριφορά ο συγκεκριμένος άνθρωπος αλλά εντάξει, τώρα τι να σας πω... Αυτό που λέτε τώρα με έχει συγκλονίσει. Πω πω, απίστευτο... Τρέμω κυρία μου, τρέμω αυτή την στιγμή. Ο Θεός να δώσει, σε κανέναν να μην ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα! Απλά από αγνοούμενη, μου είπατε τώρα... πω πω...»

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν έγινε γνωστό πως σκότωσε την Καρολάιν