Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Η ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν έγινε γνωστό πως σκότωσε την Καρολάιν

Τραγική ειρωνεία!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Η ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν έγινε γνωστό πως σκότωσε την Καρολάιν

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη για ακόμα μια φορά, με μια ακόμη γυναικοκτονία που έλαβε χώρα αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας (δείτε την εδώ) δολοφόνοι της Γεωργίας Μουράτη, ο σύντροφός της και ο φίλος αυτού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το iefimerida.gr, την 1η Ιανουαρίου η Γεωργία μετέβη στο σπίτι της μετά τη δουλειά της μαζί με τον σύντροφό της. Με το που μπήκε στο σπίτι φέρεται να δέχτηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του σύντροφο της. Την ακινητοποίησαν, της έδεσαν τα χέρια και το στόμα με ταινία και όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛΑΣ την μετέφεραν στο κρεβάτι όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα.

Η αλήθεια είναι πως η δολοφονία αυτή ξύπνησε μνήμες από το έγκλημα που το 2021 μας τάραξε όλους. Από την δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επί αρκετό καιρό έπαιξε θέατρο λέγοντας πως σκότωσαν την γυναίκα του ληστές! Το ίδιο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση αφού ο σύζυγος της Γεωργίας πριν λίγες ημέρες έκανε έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής στην ίδια την Γεωργία να επικοινωνήσει μαζί του, ή σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει!

«Έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αναζητήσεων να δούμε τι έχει γίνει και που είναι. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα μπορούσα να βοηθήσω, να δώσω στις αρχές ότι πληροφορίες είχα. Μέχρι σήμερα το πρωί κοιτούσα το πως θα βοηθήσω τις αρχές. Είμαι κοντά στην οικογένεια αν χρειαστεί το οτιδήποτε».

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση αυτή είναι πως, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο twitter, ο 39χρονος σύντροφός της το 2021, που έγινε γνωστό πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι τελικά ο δολοφόνος είχε κάνει ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά «Κρίμα» με φατσούλες που κλαίνε από την θλίψη!

Η ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας

Η ανάρτηση του συντρόφου της Γεωργίας Μουράτη

Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εγκύου μαθαίνει από δημοσιογράφο για τη δολοφονία της

Ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας με τον οποίο ήταν σε σχέση πριν από περίπου 4 χρόνια μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια, από την οποία πληροφορήθηκε και τη δολοφονία της!

«Τι λέτε τώρα; Δολοφονημένη; Τι μου λέτε τώρα; Πότε βρέθηκε; Ω Παναγία μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πωπω κρίμα… Αν είναι δυνατόν. Μία χαρά ήταν η γυναίκα, με τη δουλειά της, την οικογένειά της… Δεν μου είχε παραπονεθεί για κάτι».

Είχε κάνει στο χέρι του τατουάζ το όνομά της

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το τατουάζ που είχε κάνει ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook και δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το τατουάζ που έγραφε «Γεωργία» το όνομα της συντρόφου του, ενώ στη λεζάντα είχε αναφέρει τα εξής:

«Αποτυπωμένη στο χέρι μου, θρονιασμένη στη καρδιά μου, η απόλυτη ευτυχία να σε έχω στην αγκαλιά μου». Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση είχε σχολιάσει με καρδούλες η 41χρονη.

Το τατουάζ που είχε κάνει ο σύντροφος της Γεωργίας στο χέρι για εκείνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ψυχή της Καρολάιν ηρέμησε πια - Η μικρή της Λυδία άλλαξε το επώνυμό της από Αναγνωστοπούλου σε Κράουτς

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας - Χέρι χέρι με τον 39χρονο δράστη

Μαίρη Συνατσάκη: Εξοργισμένη με το προσωπικό μήνυμα που έλαβε για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη - Η όλο νόημα ανάρτησή της

Βέροια: 37χρονη μητέρα σκότωσε το 6 μηνών μωρό της μπροστά στις ανήλικες κόρες της

Σοφία Ζαχαράκη: «Aυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη...» - ''Λύγισε'' στον αέρα του Action 24 για τη γυναικοκτονία της Γεωργίας Μουράτη

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 41χρονης Γεωργίας

Γλυκά Νερά: Ένοχος για όλες τις κατηγορίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Σουζάνα μου, προτιμώ να πεθάνω παρά να...» - Το γράμμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαιν