GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Έντουαρντ μετά την αποχώρηση του

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση του Έντουαρντ μετά την αποχώρηση του

Στο αποψινό επεισόδιο του ημιτελικού, οι 5 φιναλίστ του GNTM 3 είχαν να αντιμετωπίσουν μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία στην οποία όμως και οι 5 τα πήγαν περίφημα. Τελικά όμως, αυτός που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό ήταν ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος μόλις ανάρτησε την πρώτη του φωτογραφία.

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και οι 5 παίκτες έφεραν στο πλατό συγκλονιστικές φωτογραφίες με αποτέλεσμα οι κριτές να τα βρουν σκούρα ενώ στην έναρξη του επεισοδίου είδαμε τον Έντουαρντ να.. φλερτάρει με την γυμνάστρια!

Τελικά, χρειάστηκε να εστιάσουν σε λεπτομέρειες και σε πολύ μικρά λάθη και έτσι ο Έντουαρντ ήταν αυτός που έφτασε στη πηγή αλλά τελικά δεν ήπιε νερό.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τη λήξη του επεισοδίου, ο ξανθός παίκτης ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Έντουαρντ:

Η πρώτη ανάρτηση του Έντουαρντ μετά την αποχώρηση του από το GNTM 3

GNTM 3: Σε καθημερινή διαφήμιση πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Έντουαρντ - Δεν είναι μόνος!

Το GNTM 3 έχει μπει στις ζωές μας και όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτουμε περισσότερα για τους παίκτες. Έτσι και τον Έντουαρντ τον πετύχαμε σε διαφήμιση στην τηλεόραση.

Μπορεί πολλοί να μην το έχουν παρατηρήσει αλλά ο Έντουαρντ περνάει από τις οθόνες μας και εκτός GNTM αφού πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση τσίχλας και μάλιστα φιλάει παθιασμένα την "αγαπημένη" του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού η συμπρωταγωνίστρια του είναι επίσης μοντέλο που πέρασε από το GNTM αλλά δεν κατάφερε να περάσει από το bootcamp. Kαι μιας και μιλάμε για τον Έντουαρντ δείτε φωτογραφίες του όταν βγήκε από το παιχνίδι.

έντουαρντ gntm διαφήμιση έντουαρντ διαφήμιση

GNTM 3: Σε γνωστό μέρος της Αθήνας ο Έντουαρντ - Οι πρώτες εικόνες

Σε λίγες μέρες το GNTM 3 φτάνει στο τέλος του αφού στις 15 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Η κάμερα, μάλιστα, τσάκωσε τον Έντουαρντ σε μια χαλαρή βόλτα του στην Αθήνα.

Η κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής εντόπισε τον ξανθό παίκτη του GNTM 3 στην Αθήνα να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του.

Το φαβόρι του ριάλιτι φαινόταν αρκετά εύθυμος και χαλαρός ακούγοντας μουσική και κάνοντας την γυμναστική του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα