Tv Queen: Η αποκάλυψη του Τζώνη Καλημέρα για τις αλλαγές μία μέρα μετά την πρεμιέρα στο OPEN

«Είναι λίγο κατάρα, όποιον αποκαλούμε "Μενεγάκη", άντρα - γυναίκα, καταστρέφεται»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του OPEN, Tv Queen, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε). Το μεσημέρι της Δευτέρας 29/4 ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε στο πλατό του "Οδός Ζαρίφη" για να μιλήσει για όλα όσα παρακολουθήσαμε και για τα λάθη που έγιναν (δείτε εδώ τα highlights).

Η αποκάλυψη του Τζώνη Καλημέρη για τις αλλαγές στο Tv Queen μετά την πρεμιέρα

«Είπε κάτι ο Νίκος και έχει πάρα πολύ δίκιο. Μόνο η Barking Well θα μπορούσε να βγάλει ένα τηλεοπτικό σόου με εγκλεισμό μόνο μέσα σε 20 μέρες, από την επιλογή των κοριτσιών, το σπίτι, το πλατό. Όλα αυτά έγιναν σε 20 μέρες. Οπότε είναι φυσιολογικό να είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά θα εγώ έχω να πω “chapeau”, βγάζω το καπέλο, δεν το περίμενα. Έχω ξεχωρίσει κάποιες κοπέλες, δεν μπορώ να πω ποιες είναι, λόγω θέσεως, αλλά πιστεύω ότι θα βγούνε 2-3 ταλεντάκια από εκεί μέσα. Είναι 2-3 κορίτσια που το έχουν χωρίς να είναι εκπαιδευμένες», είπε αρχικά.

«Είναι λίγο κατάρα, όποιον αποκαλούμε "Μενεγάκη", άντρα - γυναίκα, καταστρέφεται», ανέφερε στη συνέχεια σχετικά με το γεγονός πως πολλές θέλουν να κάνουν την καριέρα της Ελένης Μενεγάκη, ενώ έπειτα απάντησε για τα σχόλια που αναφέρουν πως δεν φτάνουν τα κρεβάτια στο σπίτι για τις κοπέλες: «Δεν ξέρω αν ήταν λάθος από τα κορίτσια που το είδαν ή από την παραγωγή που είχε κλειστή την πόρτα. Έχει δύο κρεβατοκάμαρες το σπίτι, μία από εκεί που μπήκαν τα κορίτσια και μία από απέναντι που έχει άλλα τέσσερα κρεβάτια. Χωράνε!».