Tv Queen highlights πρεμιέρας 28/4: Η λαμπερή Μαλέσκου, τα ευτράπελα, τα "διαμαντάκια" και η σωσίας της Σπυροπούλου

Όσα είδαμε στο πρώτο live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Tv Queen highlights πρεμιέρας 28/4: Η λαμπερή Μαλέσκου, τα ευτράπελα, τα

Το Tv Queen που θα αναδείξει την επόμενη παρουσιάστρια, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 28/4 μέσα από την συχνότητα του OPEN. Παρουσιάστρια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ οι κριτές απαρτίζονται από σπουδαία πρόσωπα του χώρου της τηλεόρασης. Μαζί τους και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τα highlights της πρεμιέρας του Tv Queen

Η λαμπερή έναρξη

ε μια λευκή τουαλέτα και το λαμπερό της χαμόγελο είπε η Ιωάννα Μαλέσκου τα πρώτα της λόγια και στη συνέχεια καλωσόρισε τους κριτές και τον διευθυντή της ακαδημίας, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στο ριάλιτι θα δούμε 17 διαγωνιζόμενες, που θα πρέπει να διαθέτει ταλέντο, αντίληψη, αμεσότητα, αντοχή, θέληση, και πάθος για εξέλιξη για να κατακτήσει μια από αυτές τον στόχο της και το μεγάλο και πολυπόθητο συμβόλαιο με την Barking Well!

Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να δώσουν στις διαγωνιζόμενες όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που θα χρειαστούν, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με σταθερότητα και επιτυχία.

Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολύχρονη εμπειρία τους αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο γεμάτο προκλήσεις.

Δείτε επίσης: «Αχ είναι τόσο κριντζ, τρελαίνομαι!» - Χαλασμός στο twitter με την πρεμιέρα του ριάλιτι! Στο προσκήνιο Μαλέσκου & Μικρούτσικος

«Όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και να...» - Έκλεισε πολλά στόματα η Μαλέσκου

Η ίδια αφού καλωσόρισε τον διευθυντή της ακαδημίας, Ανδρέα Μικρούτσικο και τους κριτές, στη συνέχεια προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Γενικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει δεχτεί έντονη κριτική και πολλές φορές αρνητικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν, ζητώντας από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τη βοηθήσει να ξεαγχωθεί στην πρεμιέρα της, αμέσως μετά έστειλε σύντομα το δικό της μήνυμα σε όλους εκείνους, που την έχουν κατακρίνει στο παρελθόν.

«Κάνε με μια αγκαλιά να μου φύγει το άγχος», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και συνέχισε: «Όπως καταλαβαίνετε και το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ αυτό...Γιατί θα μου πεις, αφού το έχεις ξανακάνει και έχεις υπάρξει ξανά σε τηλεοπτικό πλατό, πως γίνεται; Εεε γίνεται, γιατί όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και συνήθως δεν έχεις ανθρώπους να σε καθοδηγήσουν, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα».

Η 20χρονη παίκτρια ''καρμπόν'' της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Μπήκε στο πλατό και μάγεψε με το παρουσιαστικό της

Ανάμεσα στα κορίτσια που εμφανίστηκαν στο πλατό του Tv Queen, αίσθηση προκάλεσε η 20χρονη Χριστίνα από την Τήνο καθώς πολλοί θεώρησαν ότι το παρουσιαστικό της και γενικότερα η αύρα της θυμίζει σε αυτήν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Είμαι η Χριστίνα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τήνο, όμως τον τελευταίο χρόνο είμαι κάτοικος της Αθήνας. Ήμουν φοιτήτρια αισθητικής και η μεγαλύτερη μου λατρεία είναι οι γυναίκες. Θέλω να τις κάνω όσο πιο όμορφες και λαμπερές μπορούν να δείχνουν.

Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μία πρωινή εκπομπή, λατρεύω το να σχολιάζω τη ζωή των διασήμων και την επικαιρότητα. Είμαι σίγουρα ότι στο σπίτι του Tv Queen δεν θα με φοβίσει καμία δυσκολία, έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, όμως τα έχω καταφέρει και στέκομαι εδώ στα πόδια μου, μόνη μου. Θεωρώ ότι το Tv Queen είναι μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να αλλάξει η ζωή μου για πάντα», είπε η 20χρονη Χριστίνα.

Μπήκαν στο σπίτι οι διαγωνιζόμενες

Στο φινάλε τα κορίτσια μπήκαν στη σχολή και είδαν τους χώρους ενώ στη συνέχεια ψήφισαν ως παίκτρια με την καλύτερη παρουσίαση την Τριανταφυλλιά με την επιτροπή όμως να διαφοροποιείται στηρίζοντας την Καλομοίρα. Οι δυο κοπέλες λοιπόν, πήραν ασυλία.

Εκεινες με την χειρότερη παρουσίασή ήταν οι Λίνα Μαρκοπούλου, Μαριαλένα Βούλγαρη, η Τζένη Λάττου και η Λία Σουργιαδάκη, με μια να κινδυνεύει με αποχώρηση.