"Κόλαφος" ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Μαλέσκου και Tv Queen: «Τις παρουσιάζει σαν τσόκαρα, σαν φτηνά τσουλ@@@», «Μέχρι τώρα μόνο αποτυχίες έχει κάνει η Ιωάννα»

Τα έβαλε και με τον Νίκο Κοκλώνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, κατά την οποία μίλησε για τη νέα εκπομπή του OPEN, Tv Queen, πριν ακόμη παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Τα σχόλιά του ήταν αρκετά αιχμηρά και για το περιεχόμενο του project, αλλά και για την παρουσιάστρια αυτού, Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από δύο χρόνια αποχής. Στο στόχαστρό του μπήκε και ο παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το Tv Queen και τη Ιωάννα Μαλέσκου

«Αν κρίνω από το τρέιλερ, μου φαίνεται χυδαίο. Ιδανικά θα έπρεπε να αντιδράσει και η ΕΣΗΕΑ, αλλά κυρίως θα έπρεπε να αντιδράσουν όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης. Γιατί τις παρουσιάζει σαν τσόκαρα. Όταν κάνεις αυτό το τρέιλερ και βάζεις δέκα κορίτσια σε ένα λεωφορείο να φέρονται σαν φτηνά τσουλ@@@, τα οποία κάνουν οτιδήποτε για μια καριέρα στην τηλεόραση, είναι σαν να υπονοείς ότι όλες αυτές που είναι στην πρωινή και στη μεσημεριανή ζώνη δεν είναι κάτι άλλο παρά αυτό στο επιτυχημένο του», είπε αρχικά.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει φαγωθεί να μας λέει ότι είναι μορφωμένη κοπέλα, ότι ξέρει καλά ελληνικά, το ένα το άλλο, και πάει και παρουσιάζει αυτή την εκπομπή; Δηλαδή βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της. Μέχρι τώρα μόνο αποτυχίες έχει κάνει η Μαλέσκου.

Πρέπει να πω ότι μου κάνει εντύπωση γιατί από όλες τις παραγωγές που κάνει ο κ. Κοκλώνης, η μόνη που είναι χάλια είναι αυτή που παρουσιάζει ο ίδιος. Οι υπόλοιπες είναι καλές παραγωγές. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις μια εκπομπή, 7 ωρών, πόσο είναι, λες και είναι το προσωπικό σου παιδικό πάρτι και να κάνεις τρέλες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης τα highlights πρεμιέρας 28/4: Η λαμπερή Μαλέσκου, τα ευτράπελα, τα "διαμαντάκια" και η σωσίας της Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αντίδραση όταν την ρώτησαν για την Σπυροπούλου - «Τι συζητάμε τώρα...»

Κατερίνα Γκαγκάκη για τον κριτή που "δεν ήθελαν" στο Tv Queen: «Δεν είδα κανέναν κλαμένο! Μπορεί και να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα...»

Tv Queen highlights 29/4: «Αξίζω, αξίζω, αξίζω!» - Ο πανικός με την life coach, τα κλάματα και η ανακοίνωση του Μικρούτσικου

Tv Queen 29/4: Έτρεξαν όλες πάνω της μόλις την είδαν - Η είσοδος της διάσημης life coach από το Tik Tok, Κατερίνας Σαλακά

Tv Queen 29/4: Ξέσπασαν σε κλάματα με την ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου - Αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι

Tv Queen: Η αποκάλυψη του Τζώνη Καλημέρα για τις αλλαγές μία μέρα μετά την πρεμιέρα στο OPEN

Tv Queen: Aπίστευτο παρασκήνιο - Χαμός στην σύσκεψη με Χριστοπούλου, Τρύφωνος και Τουτουντζή

Tv Queen 28/4: «Αχ είναι τόσο κριντζ, τρελαίνομαι!» - Χαλασμός στο twitter με την πρεμιέρα του ριάλιτι! Στο προσκήνιο Μαλέσκου & Μικρούτσικος