Γιάννης Καλλιάνος: Το απειλητικό μήνυμα που έστειλε στον γιατρό που ανέλαβε τον πατέρα του - «Θα σου τελειώσω την καριέρα»

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο θάνατος του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες ημέρες, καθώς όπως υποστηρίζει ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, οι γιατροί τους διαβεβαίωναν πως όλα πήγαιναν καλά, αδιαφορώντας για την κατάστασή του, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει από τη ζωή και να βυθίσει ολόκληρη την οικογένειά του στον πόνο.

Ο αδερφός του, μάλιστα, έκανε λόγο για "φακελάκι" 500 ευρώ που δόθηκαν από την μητέρα τους στους αρμόδιους για να τον φροντίσουν και να τους ευχαριστήσουν για όσα έκαναν για εκείνον. «Δεν θέλω να το πούμε ως φακελάκι, η μητέρα μου ήθελε να ευχαριστήσει τον καθηγητή έχοντας τη γενικευμένη εικόνα της Ελλάδας του να δώσουμε στον γιατρό κάτι για να δει διαφορετικά τον ασθενή, του δώσαμε χρήματα. Δεν τα ζήτησε, προς Θεού, του τα δώσαμε και τα πήρε. 500 ευρώ του δώσαμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καλλιάνος στο T-Live.

Στην αντεπίθεση πέρασαν, λοιπόν, οι γιατροί και συγκεκριμένα ο καθηγητής αγγειοπλαστικής που είχε αναλάβει τον πατέρα τους μετά από όλα όσα ακούστηκαν. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή το απόγευμα της Δευτέρας 29 Απριλίου, ο Γιάννης Καλλιάνος του έστειλε απειλητικό μήνυμα, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: Μαυροφορεμένος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία του πατέρα του

Το απειλητικό μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου στον καθηγητή αγγειοπλαστικής που ανέλαβε τον πατέρα του

«Όταν ακούγεται μία καταγγελία, η οποία, ουσιαστικά, αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα, όπου ένας άνθρωπος πανεπιστημιακός, όπως είναι ο εντολέας μου, ο οποίος έχει πολύχρονη παρουσία στον χώρο των ιατρικών δρώμενων εδώ στη χώρα μας, διδάσκει φοιτητές, διδάσκει γιατρούς, χειρουργεί καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, σώζει ζωές, είναι αναγνωρισμένος επιστήμονας στο εξωτερικό και στην διεθνή κοινότητα και αποτελεί κεφάλαιο της ιατρικής για τη χώρα μας, και επιχειρείται να ακυρωθεί η ηθική υπόσταση αυτού του ανθρώπου με αυτή την καταγγελία, το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι να απαντήσω, σεβόμενος τον πόνο της οικογένειας. Είναι μία καταγγελία όψιμη, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε μιλήσει πολλές φορές με τον κύριο Καλλιάνο και ουδέποτε του είχε μιλήσει για φακελάκι.

Αυτό που έχω να σας πω για πρώτη φορά είναι ότι υπάρχει μήνυμα γραπτό του κυρίου Γιάννη Καλλιάνου, στις 23 Απριλίου, δύο μέρες πριν από τον θάνατο που όλους μας λύπησε και περισσότερο την οικογένειά του, όπου κλείνει με περίσσια εκτίμηση προς το πρόσωπο του εντολέως μου. Θα ήταν ανεπίτρεπτο για μένα να σας αποκαλύψω το περιεχόμενό του. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι κλείνει με την έκφραση "με περίσσια εκτίμηση". Εάν ένας πανεπιστημιακός έχει δεχθεί αυτά τα 500 ευρώ δεν τον έχεις σε εκτίμηση...», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο βουλευτής της ΝΔ έστειλε κι ένα δεύτερο μήνυμα στον καθηγητή, κατά το οποίο τον απειλούσε ότι θα του τελειώσει την καριέρα.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: «Με πήρε κλαίγοντας και μου λέει...» - Η σύζυγός του περιγράφει τα τελευταία λεπτά με τον πατέρα του πριν πεθάνει