Γιάννης Καλλιάνος: Μαυροφορεμένος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία του πατέρα του

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος: Μαυροφορεμένος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία του πατέρα του

Το Σάββατο 27/4 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας. Η οικογένεια του 79χρονου έδωσε το παρών αποχαιρετώντας τον με μεγάλη συγκίνηση λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τον πατέρα του στη ζωή, ήταν πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένος στην κηδεία του. Ο ίδιος μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά μιας γυναίκας που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτησή του λίγο πριν την κηδεία).

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: «Έσκυψα, τον φίλησα, δεν καταλάβαινε τίποτα! Δεν ξέρω πότε θα συνέλθω» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του πατέρα του

Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Ν.Δ συνοδευόταν από τη σύζυγό του στην κηδεία, η οποία έχει σταθεί βράχος όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του, που έχει ζήσει δύσκολες στιγμές.

Θυμίζουμε, ότι ο 79χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΤΤΙΚΟΝ μετά από τη διασωληνώση του στη ΜΕΘ. Το νοσοκομείο μάλιστα διέταξε ΕΔΕ μετά την ανοιχτή καταγγελία του Καλλιάνου, πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν είχε τη σωστή μέριμνα και αντιμετώπιση.