Γιάννης Καλλιάνος: «Με πήρε κλαίγοντας και μου λέει...» - Η σύζυγός του περιγράφει τα τελευταία λεπτά με τον πατέρα του πριν πεθάνει

«Την περασμένη Δευτέρα μας είχαν πει ότι θα βγαίναμε από το νοσοκομείο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος: «Με πήρε κλαίγοντας και μου λέει...» - Η σύζυγός του περιγράφει τα τελευταία λεπτά με τον πατέρα του πριν πεθάνει

Την Παρασκευή 26/4 η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα με την ίδια να προχωράει σε αποκαλύψεις για τον θάνατο του πεθερού της κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ''.

Ανάμεσα στα όσα είπε η γυναίκα του γνωστού μετεωρολόγου σοκαριστικός είναι ο τρόπος που περιγράφει το τηλεφώνημα με τον Γιάννη Καλλιάνο, όταν την ενημέρωσε ότι θα αποχαιρετούσε τον πατέρα του ξέροντας ότι θα φύγει από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: Δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό του πατέρα του

Οι δηλώσεις της συζύγου του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του

«Το σκεφτήκαμε και δεν μπορείς να τα βάλεις με όλους, με το σύστημα. Το σύστημα κινητοποιείται, είναι κάτι απρόσωπο, που όλοι το κατηγορούμε αλλά είναι ο μεγάλος δαίμονας. Το σύστημα αυτό θα κινητοποιηθεί κατ’ εντολή του γιατρού. Όταν ο θεράπων ιατρός λέει ότι όλα είναι καλά και ότι δεν χρειάζεται παραπάνω υποστήριξη αυτός ο ασθενής, τότε δεν κινητοποιείται το σύστημα. Οπότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις το σύστημα.

Εγώ ελπίζω τουλάχιστον από αυτήν την ΕΔΕ, που συντάχθηκε τουλάχιστον να μάθουμε τι πήγε τόσο λάθος! Δεν έχω βρεθεί μπροστά στις συνομιλίες του Γιάννη με τον γιατρό και τον καθηγητή. Εγώ όταν είχα μιλήσει με τον καθηγητή μου είχε μιλήσει ευγενικά, δε μπορώ να πω για ύφος. Μπορώ να πω είναι ότι αυτό το πάμε καλά με αυτό που βλέπαμε δεν ήταν το ίδιο, δεν ήταν καν κοντά.

Ο αδελφός του Γιάννη, δεν είναι απλά γιατρός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ξέρει καλύτερα το ιστορικό του κυρίου Δημήτρη από εκείνον. Δεν τον άκουγαν καν! Για να σας πω το χρονικό, την περασμένη Δευτέρα μας είχαν πει ότι θα βγαίναμε. Την Κυριακή μας έπαιρναν οι συγγενείς και τους έλεγα να μην ανησυχούν και ότι θα βγει ο κύριος Δημήτρης. Και την Κυριακή το απόγευμα με παίρνει ο Γιάννης κλαίγοντας και μου λέει πάω να χαιρετήσω τον πατέρα μου γιατί μου είπε ο Χρήστος ότι δεν είναι καλά και πεθαίνει. Και λέω πως γίνεται από το πρωί να πήγαμε σε αυτό;

Τις τελευταίες άρχισε να κάνει σοβαρές δύσπνοιες και το οξυγόνο του έπεφτε. Δεν ήταν καλά. Ο άνθρωπος είχε το μυαλό του, δέκα λεπτά πριν διασωληνωθεί καταλάβαινε», είπε η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου.