Γιάννης Καλλιάνος: Δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό του πατέρα του

«Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 25/4 έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου λίγες ημέρες μετά την καταγγελία του για όσα έζησαν στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του.

Λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του πατέρα του μετεωρολόγου, ο τελευταίος έκανε την πρώτη του, σπαρακτική ανάρτηση στο facebook. Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετάει τον μπαμπά του και παράλληλα αποκαλύπτει, πως πριν μια εβδομάδα έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του πατέρα του, ωστόσο επέλεξαν να μην τον ενημερώσουν.

Η σχέση πατέρα και γιου φαίνεται να ήταν πολύ ισχυρή καθώς με όσα γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος για την οικογένειά του ''ραγίζουν'' καρδιές.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του - Η ανακοίνωση του ''ΑΤΤΙΚΟΝ''

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον θάνατο του πατέρα του

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα.

Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.