Γιάννης Καλλιάνος: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του - Η ανακοίνωση του ''ΑΤΤΙΚΟΝ''

Διερευνώνται οι συνθήκες νοσηλείας του 79χρονου άντρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 25/4 έγινε γνωστό πως ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έχασε τη μάχη του με τη ζωή του μετά από χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη και διασωλήνωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ (δείτε εδώ).

Επειδή, ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Ν.Δ κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες πως ο πατέρας του δεν είχε τη σωστή μέριμνα από το νοσοκομείο και τους γιατρούς, αποφασίστηκε να διαταχθεί ΕΔΕ μετά τον θάνατό του.

Το νοσοκομείο ''ΑΤΤΙΚΟΝ'' εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση την Πέμπτη 25/4 λίγο μετά την είδηση θανάτου του Δημητρίου Καλλιάνου, καθώς επίσης εύχεται συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση του ''ΑΤΤΙΚΟΝ'' μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής

Σπυρίδων Αποστολόπουλος», αναγράφεται στην ανακοίνωση το ΑΤΤΙΚΟΝ.