Μαρίνα Σάττι: Τα ρούχα που θα φορέσει στην Eurovision - Βίντεο από την πρώτη πρόβα της στη σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία

Λίγες μέρες έμειναν για να την δούμε live

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σάττι την Κυριακή 28 Απριλίου αναχώρησε με την ομάδα της για το Μάμε της Σουηδίας για να συνεχίσει τις πρόβες της για την ελληνική αποστολή της Eurovision στην σκηνή όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός (δείτε εδώ βίντεο από τις αντιδράσεις του κόσμου στο αεροδρόμιο). Σήμερα, Δευτέρα 29/4, λοιπόν, γύρω στις 12:50 σε ώρα Ελλάδας, ανέβηκε σε αυτή, μαζί με τους χορευτές της, ερμήνευσε το "Ζάρι" και τα "έσπασε".

Creative director της εμφάνισής της είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ την χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar, γνωστός και ως Majnoon. Οι χορευτές που την συνοδεύουν είναι οι Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, ενώ στα φωνητικά την συνοδεύει και η Ερασμία Μαρκίδη.

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision στη Σουηδία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες της, αλλά και όλων των υπολοίπων. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού οι πρόβες θα συνεχιστούν μέχρι και την ημέρα που θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό στις 9/5, ελπίζοντας πως θα εντυπωσιάσει και την επιτροπή και έτσι θα περάσει και στον μεγάλο τελικό.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και κάποιες φωτογραφίες μέσα από το επίσημο προφίλ της Eurovision στο Instagram, όπου φαίνεται και το outfit που θα φοράει η Μαρίνα Σάττι και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό της την ημέρα που θα διαγωνιστούν. Υπάρχει, μάλιστα, και ένα βίντεο στο Tik Tok από την πρόβα στη σκηνή.

Δείτε επίσης: Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στα στοιχήματα