Eurovision: Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στα στοιχήματα - Αυτή είναι η σκηνή του διαγωνισμού

Όχι και άσχημα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στα στοιχήματα - Αυτή είναι η σκηνή του διαγωνισμού

Την Κυριακή 28/4 η Μαρίνα Σάττι μαζί με την ομάδα της αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για την εμφάνιση της.

Μπορεί σε αρκετούς στην Ελλάδα το τραγούδι να μην άρεσε και να το θεωρούν άσχημο τόσο μουσικά όσο και σε θέμα video clip, ωστόσο οι Ευρωπαίοι έχουν αντίθετη άποψη, αφού έχουν ξετρελαθεί.

Η σκηνή της Eurovision

Σήμερα 29/4 αναμένεται η Μαρίνα Σάττι να κάνει πρόβα το "Ζάρι" για πρώτη φορά στην σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την πρώτη γενική λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός.

Ήδη μάλιστα ο επίσημος λογαριασμός του θεσμού αποκάλυψε τον χώρο όπου θα διεξαχθεί η λαμπερή βραδιά με μια ανάρτηση που έκανε στο twitter. Ωστόσο, δέχτηκαν πολλά σχόλια πως η σκηνή είναι πολύ μικρή και δεν υπάρχει χώρος ώστε να βρίσκονται και οι χορευτές πάνω.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Σάττι στο Στούντιο 4 για τον πατέρα της και προσπαθούσε να πάρει ανάσα - «Δεν ήθελα να το μάθει κανείς»

Σε πια θέση βρίσκεται η Σάττι με την Ελλάδα στα στοιχήματα

Μέχρι σήμερα η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα έχει αλλάξει πολλές θέσεις στα στοιχήματα και σίγουρα μετά την γενική πρόβα θα αλλάξει πάλι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 8η. Καθόλου άσχημα αν σκεφτεί κανείς πως ορισμένες χώρες ήδη θεωρούνται φαβορί για την νίκη.

Νικήτρια όλοι - μέχρι ώρας - θέλουν την Ελβετία με το τραγούδι The Code του Nemo, ενώ ακολουθεί η Κροατία με το Rim Tim Tagi Dim του Baby Lasagna. Αμέσως επόμενη είναι η Ολλανδία με το Europapa του Joost Klein, και έπειτα η Ιταλία με την Angelina Mango και το La noia.