Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο - Την κακοποιεί και δεν μπορεί να φροντίσει ούτε την κόρη της

Το σκληρό πρόσωπό του εξαιτίας της ερωμένης του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο - Την κακοποιεί και δεν μπορεί να φροντίσει ούτε την κόρη της

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλία - για το Πάσχα - ήταν καθηλωτικό. Όλοι περιμένουν να δουν τι έχει συμβεί και τι θα συμβεί με την Ιουλία, καθώς όπως γνωρίζουμε ο Γιωργίκης θα δολοφονηθεί βάναυσα μέσα στο υπνοδωμάτιο του και η γυναίκα του θα κατηγορηθεί, ενώ θα κινδυνεύσει και με θανατική ποινή, την ώρα που η κόρη της θα αγνοείται.

Μέχρι να φτάσουμε όμως σε εκείνο το σημείο, θα δούμε τα γεγονότα που θα σταθούν αφορμή για να βρει τραγικό τέλος ο σπουδαίος Γιωργίκης Προβιός. Ρεπορτάζ του Mytv, αναφέρει πως θα κλείσει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο.

Γιατί ο Γιωργίκης θα κλείσει στο ψυχιατρείο την Ιουλία

Με την Χάδω να δηλητηριάζει το μυαλό του Γιωργίκη με το ότι το παιδί της Ιουλίας δεν είναι δικό του αλλά και με το ότι κάτι τρέχει με τον Γρηγόρη Στασινόπουλο, θα γίνει πολύ βίαιος απέναντι της. Θα αρχίσει να την κακοποιεί σωματικά, ενώ η Δέσπω θα του κάνει συντροφιά κάθε βράδυ. Όλα αυτά τα δεινά θα κάνουν την Ιουλία να χάσει το μυαλό της. Η όρεξη της για ζωή θα εξαφανιστεί, ενώ θα εξαφανιστεί και το χαμόγελο από το πρόσωπο της. Την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία της θα καταστρέψει και η Χάσω η οποία θα την βασανίζει καθημερινά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Χρήστος δεν είναι γιος του Γιωργίκη! Υποψιάζεται και την Ιουλία - «Από την ώρα που γεννιέται 7μηνιτικο…»

Το προξενιό της Ιουλίας Ιουλία ψυχιατρείο

Σταδιακά η Ιουλία δεν θα είναι σε θέση να φροντίσει ούτε το παιδί της, ενώ θα γίνει σκιά του εαυτού της. Εκεί την στιγμή μάλιστα, ο Γιωργίκης θα την βάλει σε ψυχιατρικό άσυλο. Θα φοβάται μήπως βλάψει τον ίδιο αλλά και την οικογένεια τους.

Μέσα στο ψυχιατρείο η Ιουλία θα περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, με την μητέρα της να την επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί και της επιτρέπεται. Ωστόσο, δεν θα μπορεί να την βοηθήσει...

Κάπως έτσι το τέλος του Γιωργίκη Προβιού και η μάχη της Ιουλίας για την αθώωση της θα ξεκινήσει...