Famagusta (28/4): «Είμαι έγκυος περιμένω παιδί» - Ανακοινώνει ανέκφραστη την εγκυμοσύνη της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Famagusta (28/4): «Είμαι έγκυος περιμένω παιδί» - Ανακοινώνει ανέκφραστη την εγκυμοσύνη της

Νέο επεισόδιο της σειράς Famagusta, θα προβληθεί απόψε 28/4 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όπως θα παρακολουθήσουμε, την ώρα που η οικογένεια Σέκερη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ασθένειας του Παύλου, ο Μάικλ προετοιμάζεται για τη μαρτυρία της βιολογικής του μητέρας. Μια αποκάλυψη όμως από το στενό του περιβάλλον θα αλλάξει για πάντα όσα γνώριζε για τη δική του καταγωγή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Famagusta

Επεισόδιο 12

Ο Μάικλ, χαρούμενος που η Χριστίνα Σέκερη δέχτηκε τελικά να του δώσει συνέντευξη, ετοιμάζεται γι’ αυτή τη σημαντική συνάντηση. Στο μεταξύ εμείς μεταφερόμαστε στο 1974 και μέσα από flashback βλέπουμε τη Χριστίνα σε τραγική ψυχολογική κατάσταση να βασανίζεται ψάχνοντας απεγνωσμένα το αγνοούμενο παιδί της. Την ίδια στιγμή, η Ιφιγένεια ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Παύλου, που συνεχώς επιδεινώνεται και προσπαθεί να βρει μια λύση.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Η πιο συγκλονιστική σκηνή του Β κύκλου, πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Από την άλλη, ο Παύλος αγνοεί τα σημάδια και αρνείται να συνεχίσει την πειραματική θεραπεία, ενώ η ασθένειά του εξελίσσεται δραματικά. Παράλληλα και ο Αντρέας τον πιέζει: «Παύλο, δεν ακούω τίποτα, θέλω να ξαναπάς πίσω στο Λονδίνο για την πειραματική θεραπεία», του λέει, αλλά εκείνος κάνει τα πάντα για να τον αποφεύγει. Την ίδια ώρα, η Μαριάννα αποκαλύπτει το μυστικό της στα αδέλφια της: «Είμαι έγκυος. Περιμένω το παιδί τού Θοδωρή», τους ομολογεί σχεδόν ανέκφραστα, ενώ και οι άλλοι δεν ξέρουν αν πρέπει να χαρούν. Στο μεταξύ, η Δάφνη και ο Τεύκρος βάζουν στην άκρη όσα τους χώριζαν και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφασίζοντας να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

Παράλληλα, ο Τεύκρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει τον Μάριο από το ίδρυμα, αλλά η Αλίκη δεν θέλει με τίποτα και του βάζει διαρκώς εμπόδια.

Την ίδια ώρα ο Μάικλ, σφόδρα ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να τη δει. Οσο λείπει, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να σταματήσει το κακό που βλέπει να έρχεται. Ετσι προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει τη Μαίρη να μη μιλήσει στον Μάικλ για το παρελθόν του: «Μην το κάνεις! Δεν έχει κανένα νόημα πλέον. Καταλαβαίνεις τι πρόκειται να προκαλέσεις;», της επισημαίνει.

Ομως η Μαίρη δεν δείχνει να πείθεται κι αφού βασανίζει για μια ακόμα το μυαλό της, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ. Αγνοεί την αδελφή της και με αποφασιστικότητα ζητάει από τον Μάικλ να του μιλήσει: «Πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό», του λέει. Λίγο αργότερα συναντιούνται και εκεί η Μαίρη του ομολογεί: «Μάικλ, δεν είσαι πραγματικός γιος της Χριστίνας. Η αδελφή μου σε έχει υιοθετήσει». Ο Μάικλ ζητάει να μάθει περισσότερα, αλλά η Μαίρη σε πρώτη φάση δεν είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την ταυτότητα της πραγματικής του οικογένειας (δείτε εδώ αποκλειστικό ρεπορτάζ).