Famagusta: Η Μαίρη αποκαλύπτει στον Μάικλ την μεγάλη αλήθεια - «Δεν είσαι πραγματικός γιος της Σοφίας...»

Η σκηνή όπου η ζωή του ανατρέπεται

Famagusta: Η Μαίρη αποκαλύπτει στον Μάικλ την μεγάλη αλήθεια - «Δεν είσαι πραγματικός γιος της Σοφίας...»

Στα επόμενα επεισόδια του Famagusta, η Xριστίνα προετοιμάζεται ψυχολογικά για να δώσει τη συνέντευξη που έχει υποσχεθεί στον Μάικλ, λίγο πριν όμως, εκείνος μαθαίνει ότι δεν είναι πραγματικός γιος της Σοφίας.

H σκηνή στο Famagusta που ο Μάικλ μαθαίνει την αλήθεια

Ο Μάικλ ετοιμάζεται για τη συνέντευξη με τη Χριστίνα και δείχνει να έχει αγωνία, καθώς γι’ αυτόν είναι σημαντική και προσπαθούσε καιρό για να την πετύχει. Από την άλλη, βλέπουμε τη Χριστίνα μέσα από flashback να βασανίζεται και να υποφέρει ψάχνοντας το αγνοούμενο παιδί της.

Την ίδια ώρα ο Μάικλ, σφόδρα ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να τη δει. Οσο λείπει η Σοφία, βρίσκει την ευκαιρία να σταματήσει το κακό που βλέπει να έρχεται. Ετσι προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει τη Μαίρη να μη μιλήσει στον Μάικλ για το παρελθόν του: «Μην το κάνεις! Δεν έχει κανένα νόημα πλέον. Καταλαβαίνεις τι πρόκειται να προκαλέσεις;», της λέει. Ομως η Μαίρη δεν δείχνει να πείθεται κι αφού βασανίζει για μια ακόμα το μυαλό της, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Μαριάννα έγκυος - Ο δολοφόνος της Ειρήνης θα γίνει πατέρας

Famagusta Μάικλ

Αγνοεί την αδελφή της και με αποφασιστικότητα ζητάει από τον Μάικλ να του μιλήσει: «Πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό, του λέει. Λίγο αργότερα συναντιούνται και εκεί η Μαίρη του ομολογεί: «Μάικλ, δεν είσαι πραγματικός γιος της Χριστίνας. Η αδελφή μου σε έχει υιοθετήσει». Ο Μάικλ ζητάει να μάθει περισσότερα, αλλά η Μαίρη σε πρώτη φάση δεν είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την ταυτότητα της πραγματικής του οικογένειας.