Πανικός στο Instagram με τη φωτογραφία του Γιώργου Καράβα από τον ημιτελικό του GNTM 3

Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στο Instagram με τη φωτογραφία του Γιώργου Καράβα από τον ημιτελικό του GNTM 3

Λίγο μετά τον χθεσινό ημιτελικό του GNTM 3, ο Γιώργος Καράβας αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία δική του προσπάθεια στο σετ που προκάλεσε κανονικό πανικό στο Instagram και κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο κριτής σε κάθε φωτογράφιση μπαίνει στο σετ και ποζάρει και ο ίδιος στον φακό προκειμένου να δώσει ένα reference στους διαγωνιζόμενους, με τη συγκεκριμένη φωτογράφηση να αφήνει εκτός παιχνιδιού τον Έντουαρντ.

Αυτή τη φορά ανέβηκε πάνω στην μηχανή όπου πόζαραν οι παίκτες και ανέβασε το πιο υπέροχο στιγμιότυπο στο προφίλ του. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα comments, έπεσαν βροχή!

Γιώργος Καράβας GNTM

Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το instagram ο Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ και έχει κλέψει τις εντυπώσεις όλων μετά την εμφάνιση του στο GNTM 3 ως coach των διαγωνιζόμενων. Ανάλογο χαμό έχει προκαλέσει και στο instagram, αφού καταφέρνει πάντα να το «ρίχνει» με τις φωτογραφίες του.

Το μοντέλο έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια αφού έχει στο πλευρό του την Ραφαέλα Μαυράκη και τα δυο τους παιδιά. Μάλιστα, ο Γιώργος μας αποκάλυψε και το νέο του τηλεοπτικό βήμα!

Πολύ συχνά το ζευγάρι δημοσιεύει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο instagram κοινές τους φωτογραφίες με τους θαυμαστές να «λιώνουν» δίχως αύριο.

Ο Γιώργος έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει την σύζυγο του και παρόλα τα χρόνια που βρίσκονται μαζί, είναι τόσο ερωτευμένοι σαν να γνωρίστηκαν χθες. Και αυτό το επιβεβαιώνει η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο όπου φιλάει την αγαπημένη του.

Δείτε την παρακάτω:

Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το instagram ο Γιώργος Καράβας

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καράβα

Ο Γιώργος Καράβας έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, την χρονολογία θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου. Είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού και έχουν δυο παιδιά. Ένα γιο 7 χρονών και μια κόρη 5 χρονών.

Σπούδασε Αθλητική δημοσιογραφία στο New York College (απόφοιτος 2003).