Γιώργος Καράβας: Είναι έτοιμος να παρουσιάσει την νέα του δουλειά - "Όσα χρήματα βγάζω..."

Έχει να κάνει με το χώρο της μόδας!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Είναι έτοιμος να παρουσιάσει την νέα του δουλειά -

Για τον Γιώργο Καράβα το 2020 πήγε αρκετά καλά αφού τον γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το GNTM 3 και τώρα είναι έτοιμος να παρουσιάσει την δική του σειρά με ρούχα όπως αποκάλυψε στην Φωλιά των Κου Κου.

“Πέρα από συγκίνηση, υπάρχει και μία έκρηξη συναισθημάτων και μια προσμονή για να έρθουν αυτά τα ρούχα τόσο σε εσάς όσο και στα χέρια μου. Περιμένω να τα φορέσω, να βγω έξω και να νιώθω ο εαυτός μου”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

“Όσα χρήματα βγάζω, φροντίζω να τα επενδύω στην οικογένειά μου και στην επιχείρησή μου. Στο σπίτι παίζει πολύ derivery. Κάποιες φορές αν μαγειρέψει, θα μαγειρέψει η Ραφαέλα, αλλιώς η μητέρα μου, παίρνουμε φαγητό έτοιμο, αλλά όπως όλα τα σύγχρονα ζευγάρια παραγγέλνουμε πολύ απ’ έξω. Τις δουλειές τις είχαμε χωρίσει.

Σε εμένα είχε ανατεθεί το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα. Αγόρασα μία σκούπα ρομπότ και τα κάνει μόνη της”, ανέφερε το μοντέλο για την καθημερινότητα με τη σύζυγό του. Δείτε πλάνα μέσα από το σπίτι του ζευγαριού

Γιώργος Καράβας: Η σύζυγός του αποκαλύπτει - "Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν έναν άσχημο"

Ο Γιώργος Καράβας έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρού μίλησε Happy Day για την σχέση τους αλλά και για τον αν ζηλεύει που του στέλνουν πολλές γυναίκες.

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης. Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο.

Εννοείται στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Γιώργο δεν παρατήρησα το πόσο όμορφος είναι γιατί είχα πολλή δουλειά. Ο Γιώργος είναι σαν παιδί! Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, αλλά εγώ τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι και 9 ζευγάρι. Θεωρώ ότι για να ζηλέψεις κάποιον πρέπει να σου δώσει δικαίωμα. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα, οπότε είναι δεδομένο ότι θα είχε κατακτήσεις. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη.