Πλάνα μέσα από το σπίτι του Γιώργου Καράβα - «Παλάτι» το σαλόνι του

Φοβερός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλάνα μέσα από το σπίτι του Γιώργου Καράβα - «Παλάτι» το σαλόνι του

Ο Γιώργος Καράβας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο έδειξε πλάνα από το υπέροχο σπίτι στο οποίο μένει μαζί με την οικογένειά του. Το σαλόνι του είναι όλο σε γκρι αποχρώσεις και είναι αληθινό παλάτι.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», έδειξε σήμερα το πρωί τα συγκεκριμένα πλάνα και μέσα από αυτά είδαμε φυσικά και τη σύζυγό του coach του GNTM 3, Ραφαέλα, η οποία μάλιστα έκανε μία "πιπεράτη" αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή μέσα στην καραντίνα.

Ο Γιώργος Καράβας μας ξενάγησε στον χώρο του και εξήγησε πώς περνάει τις μέρες του στην καραντίνα μαζί με τους δικούς του. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση. Δείτε εδώ για τι εκπομπή!

Αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Καράβα

Γιώργος Καράβας: Πώς αντιδρά η σύζυγός του στις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται;

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα στο OPEN και αποκάλυψε πως αντιδρά η σύζυγός του στις φωτογραφίες που δέχεται στο instagram...μάλιστα οι περισσότερες είναι απο θαυμάστριες και μάλιστα είναι γυμνές!

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα για τις επίμαχες φωτογραφίες ο coach του GNTM 3 μίλησε πολύ ξεκάθαρα και είπε:

«Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες, δεν θα σου πω ψέματα! Η Ραφαέλα, τις ξέρει τις βλέπει και η ίδια…» Δείτε ακόμα την υπέροχη ευχή της γυναίκας του Ραφαέλας στα γενέθλια του.