Ραφαέλα Ψαρρού: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση!

Για που;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ραφαέλα Ψαρρού: Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δέχτηκε τηλεοπτική πρόταση!

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα στην σημερινή τους εκπομπή 24/20 και αποκαλύφθηκε πως δέχτηκε πρόταση για την τηλεόραση.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του η Ραφαέλα έχει δεχτεί πρόταση.

«Η Ραφαέλα γνωρίζω εγώ προσωπικά, ότι έχει δεχτεί πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι για να κάνει εκπομπή μέχρι εδώ μία άνω τελεία... Επίσης, πάρα πολλές διαφημιστικές εταιρείες την έχουν προσεγγίσει για να είναι το νέο big thing η Ραφαέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας. Δείτε τι αποκάλυψε το ζευγάρι για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται ο Γιώργος Καράβας στο κινητό του!

Γενέθλια για τον Γιώργο Καράβα - Η υπέροχη ευχή της συζύγου του

O αγαπημένος coach του GNTM 3, Γιώργος Καράβας, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και έτσι η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πιο υπέροχο τρόπο, την ώρα που παρακολουθούσαν το ριάλιτι.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι και πολύ συχνά μοιράζονται στα social media κοινά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή και από την καθημερινότητά τους.

Ο Γιώργος Καράβας αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από πιο αγαπητά πρόσωπα που έκαναν φέτος την εμφάνισή τους στην ελληνική τηλεόραση και ήδη έχει κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Καράβας