Γιώργος Καράβας: Πως αντιδρά η σύζυγός του στις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται;

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Πως αντιδρά η σύζυγός του στις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται;

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα στο OPEN και αποκάλυψε πως αντιδρά η σύζυγός του στις φωτογραφίες που δέχεται στο instagram...μάλιστα οι περισσότερες είναι απο θαυμάστριες και μάλιστα είναι γυμνές!

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα για τις επίμαχες φωτογραφίες ο coach του GNTM 3 μίλησε πολύ ξεκάθαρα και είπε:

«Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες, δεν θα σου πω ψέματα! Η Ραφαέλα, τις ξέρει τις βλέπει και η ίδια…» Δείτε ακόμα την υπέροχη ευχή της γυναίκας του Ραφαέλας στα γενέθλια του.

Γιώργος Καράβας: Μετά το makeover στο GNTM έκανε αποκάλυψη για τα δικά του μαλλιά

Μετά το makeover που πραγματοποίησαν στο χθεσινό 13/10 επεισόδιο του GNTM οι παίκτες, ο Γιώργος Καράβας δέχτηκε πολλά μηνύματα για τα δικά τους μαλλιά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλύψει τις αλλαγές έχει κάνει.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του και μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει από την αρχή της καριέρας του.

«Επειδή πολύς κόσμος με ρωτάει για τα μαλλιά μου, θα ήθελα να γνωρίζετε το εξής :
Το 2010 και ενώ είχα τελειώσει από τη θητεία μου στο Ναυτικό , αποφάσισα να ξανά αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν , μαζί με τα γένια που είχα ήδη κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο σώμα. Ήταν η εποχή που πειραματιζόμουν με το προσωπικό μου στυλ .

Τα γένια ήταν κάτι που δεν το εβλεπες σχεδόν πουθενά τότε , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε άτομα του χώρου , που ακόμα και τώρα έχω πολύ υψηλά σε εκτιμηση και αγάπη ( Νικολας Γεωργίου , Παρασκευας Μπουμπουρακας κ.α. ) Σημείο αναφοράς στην επιλογή του κουρέματος μου ήταν το τοπ Μοντελ Jon Kortajarena που μέχρι και τώρα που μιλάμε προσωπικά μιλώντας είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο κομμάτι men’s fashion. Μέχρι σήμερα έκτοτε δεν έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές σε αυτό , γιατί πολύ απλά αυτό είμαι εγώ, πράγμα το οποίο με έχει οδηγησει επαγγελματικά και προσωπικά στο σήμερα” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας. Δείτε όμως όλες τις συγκλονιστικές αλλαγές των παικτών του GNTM.