Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η καλλονή Irina Shayk για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

Δες τα καλά κρυμμένα μυστικά της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Το top μόντελ και αγγελάκι της Victoria's Secret, Irina Shayk, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστό περιοδικό δεν δίστασε να αποκαλύψει την ιεροτελεστία φροντίδας της, η οποία τη βοηθά να κρατήσει την επιδερμίδα της όμορφη και λαμπερή χωρίς ψεγάδι.

Βασική φιλοσοφία της πανέμορφης Irina είναι ότι αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η εσωτερική ομορφιά, που πηγάζει από μέσα μας χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι αμελεί την περιποίησή της επιδερμίδας της για την οποία χρησιμοποιεί στοχευμένα προϊόντα φροντίδας. (δες και το σαπούνι προσώπου που χρησιμοποιεί η ηθοποιός Drew Barrymore και κοστίζει κάτω από 2 ευρώ)

Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η καλλονή Irina Shayk για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

To πανέμορφο μοντέλο βάζει την περιποίηση της επιδερμίδας της πάνω από όλα. Έτσι, το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί όταν ξυπνά είναι να πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό και λεμόνι και μετά να τοποθετεί ένα παγάκι στο πρόσωπό της. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι αυτή είναι μια συνήθεια που έχει από την χώρα καταγωγής της, τη Ρωσία, όπου οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ωφελούν το δέρμα και το τονώνουν.

Σε ό,τι αφορά στην καθημερινή της ρουτίνα της αυτή είναι πολύ μίνιμαλ και περιλαμβάνει μια ενυδατική κρέμα και ένα αντηλιακό προσώπου που είναι τα must-have για την περιποίησή της, ενώ δεν αμελεί να καθαρίζει το πρόσωπό της πρωί και βράδυ. Επιπλέον, λατρεύει τα lip balm, που ενυδατώνουν και θρέφουν τα χείλη της σε βάθος, ενώ ακόμη αναδεικνύουν τα υπέροχα σαρκώδη χείλη της.

Για πιο στοχευμένη περιποίηση της επιδερμίδας της, η πανέμορφη Irina χρησιμοποιεί κάθε βράδυ μια μάσκα LED, που τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και έτσι το δέρμα της δείχνει πιο φρέσκο και αναζωογονημένο.

Τέλος, λατρεύει τα προϊόντα φροντίδας Augustinus Bader και Shiseido, που αγοράζει και φανατικά με κάθε ευκαιρία για να περιποιηθεί σωστά το πρόσωπό της.