Το σαπούνι προσώπου που χρησιμοποιεί η ηθοποιός Drew Barrymore κοστίζει κάτω από 2 ευρώ!

Η 49χρονη σταρ εμπιστεύεται το Dove Beauty Cream Bar

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H 49χρονη ηθοποιός και μητέρα δυο κοριτσιών, Drew Barrymore, εκτός από την ενασχόλησή της με την υποκριτική έχει ως στόχο ζωής της τη δημιουργία ενός κόσμου που θα κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται καλά με το δέρμα τους. Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχει και ως πρέσβειρα της εταιρίας Dove σε διάφορες καμπάνιες που κάνει το παραπάνω brand προς αυτήν την κατεύθυνση. (δες και για τη λιπαρή επιδερμίδα & πώς θα μειώσεις την περιττή λιπαρότητα και τις γυαλάδες στο πρόσωπό σου)

Παράλληλα, η ίδια έχει δηλώσει ό,τι σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας της προσπαθεί να είναι όσο πιο μίνιμαλ γίνεται ακολουθώντας μερικά απλά αλλά βασικά βήματα περιποίησης, ενώ προϊόν-κλειδί για τη ρουτίνα ομορφιάς της είναι το value for money κλασικό σαπούνι προσώπου της Dove.

Το σαπούνι προσώπου που χρησιμοποιεί η Drew Barrymore κοστίζει κάτω από 2 ευρώ!

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας πρόσφατα σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό για την ιεροτελεστία φροντίδας της είπε χαρακτηριστικά: «Η φροντίδα της επιδερμίδας μου είναι η πρώτη προτεραιότητά μου. Έτσι, δεν αμελώ το ντεμακιγιάζ μου λίγο πριν κοιμηθώ, ενώ προσπαθώ να καθαρίζω το πρόσωπό μου δυο φορές την ημέρα για να το διατηρώ υγιές. Σε αυτή τη less is more φιλοσοφία μου σύμμαχός μου είναι το κλασικό σαπούνι του Dove, μια μπάρα που καθαρίζει το πρόσωπό μου αφήνοντάς το υγιές, ενώ παράλληλα το προετοιμάζει τέλεια για τα προϊόντα φροντίδας που εφαρμόζω στη συνέχεια».

σαπούνι προσώπου dove

Λίγα λόγια για το οriginal beauty cream bar της Dove

Το σαπούνι Dove Beauty Cream Bar συνδυάζει μια ήπια σύνθεση καθαρισμού με ¼ ενυδατικής κρέμας για πιο απαλό, λείο και υγιές δέρμα. Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που περιέχει βοηθούν το δέρμα να συγκρατήσει τη φυσική υγρασία και να μην τη χάσει. Ακόμη, βοηθά στην αναπλήρωση θρεπτικών συστατικών που χάθηκαν κατά τη διαδικασία του καθαρισμού, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό και υγιές. Σημείωσε ότι η σύνθεσή του δεν δημιουργεί ερεθισμούς ή κοκκινίλες στο πρόσωπο. Θα το βρεις στα super-market και στα καταστήματα καλλυντικών με τιμή κάτω από 2 ευρώ.