Survivor trailer 28/4: «Πρώτη φορά στους αγώνες θα έχουμε...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ανατρέπει τις ισορροπίες

Όσα θα δούμε απόψε 28/4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 28/4: «Πρώτη φορά στους αγώνες θα έχουμε...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ανατρέπει τις ισορροπίες

Νέο επεισόδιο του Survivor επιστρέφει σήμερα Κυριακή 28/4 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, και σε αυτό θα δούμε την "μάχη" για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ στο τέλος θα βγει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Βρισκόμαστε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, και κανείς δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη από το παιχνίδι (δείτε την στιγμή της αποχώρησης) - στο τέλος έμεινε να μονομαχεί με την Δώρα Νικολή - οι εντάσεις που είχε δημιουργήσει δεν σταματάνε. Όπως θα δούμε ο Φάνης Μπολέτσης, μπορεί να στεναχωρήθηκε για την αποχώρηση του, ωστόσο, δεν θα διστάσει να πετάξει και τα "καρφιά" του.

«Από την πρώτη ημέρα ήμασταν μαζί. Κάναμε παρέα. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι ο μόνος τσακωμός μας ήρθε δυο τρεις ημέρες πριν φύγει», ακούγεται να λέει, όμως τον δυσαρέστησε το γεγονός πως δεν τον ανέφερε όταν ο Λιανός του είπε ποιον θέλει να δει νικητή.

Δείτε επίσης: Πολύ λίγα σε σύγκριση με άλλους - Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το παιχνίδι ο Γιάννης Περπατάρης

Αυτό όμως που θα κάνει μεγάλη εντύπωση είναι όταν ο Γιώργος Λιανός θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, θα μεταφέρει σε όλους πως τα ματσαρίσματα πλέον είναι μεικτά και μπορούν να αγωνίζονται γυναίκες μαζί και με τους άνδρες. «Η πρώτη φορά στους αγώνες θα έχουμε και μεικτά ματσαρίσματα», λέει μεταξύ άλλων και οι αγώνες που θα δούμε θα είναι δυνατοί.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε το spoiler τόσο για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα, όσο και για τον πρώτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το trailer του Survivor