«Είναι φθηνιάρικο» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Αμάντα στον ημιτελικό της Eurovision

Του άρεσε και τίποτα;

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 και μεταξύ των χωρών, που προβλήθηκαν τραγούδησε και η Αμάντα, η οποία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι πως η Ελληνίδα εκπρόσωπος έβαλε τα δυνατά της και αυτό φάνηκε από την πολύ καλή σκηνική παρουσία της αλλά και από τα επικά σχόλια, που έλαβε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως μέσα από το πάνελ του Super Κατερίνα, που συμμετέχει σχολίασε την εμφάνιση της την Τετάρτη 11/5, όχι με τα καλύτερα λόγια θα έλεγε κανείς. Αστοχίες διέκρινε ο τόσο στην παρουσία και το στήσιμο της αλλά και κάποιες φωνητικές δυσκολίες, πράγματα που όπως ανέφερε δεν είχε δει να συμβαίνουν στις αρχικές πρόβες.

Expand player

Tα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον Α' ημιτελικό της Eurovision

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού.... Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια.

Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Στην κάμερα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Αμάντα Γεωργιάδη λίγο μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision, το βράδυ της Τρίτης (10/5), με τη νεαρή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως όταν ανέβηκε στη σκηνή ήταν πάρα πολύ αγχωμένη.

Η Αμάντα κατάφερε να εξασφαλίσει με άνεση την πρόκρισή της στον τελικό, ενώ η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε τόσο το κοινό που βρισκόταν μέσα στην αρένα του Τορίνο, όσο και τον κόσμο που παρακολούθησε από την τηλεόραση.

«Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. To χειροκρότημα που άκουσα μου έδωσε πολύ ενέργεια. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε αρχικά, ενώ για τον μεγάλο τελικό, είπε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Θα περάσουμε ωραία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision 2022: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Αμάντα στον μεγάλο τελικό

«Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» - Αποθέωση στο Twitter για την εμφάνιση της Αμάντα στη Eurovision