Eurovision 2022: Αποθεώθηκε στη σκηνή του διαγωνισμού η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die Together» στον Α’ Ημιτελικό

Η λαμπερή ερμηνεία της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αποθεώθηκε στη σκηνή του διαγωνισμού η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die Together» στον Α’ Ημιτελικό

Το βράδυ της Τρίτης (10/5) ξεκίνησε ο 66ος λαμπερός διαγωνισμός της Eurovision 2022 όπου οι τρεις παρουσιαστές καλησπέρισαν τόσο τους διαγωνιζόμενους του Α' Ημιτελικού όσο και τους χιλιάδες τηλεθεατές όπου παρακολουθούν αυτή την ώρα.

Όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" για τα καλά καθώς υπάρχουν πολλά φαβορί. Ανάμεσά τους και η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία ερμήνευσε πριν από λίγα λεπτά το τραγούδι «Die Together» όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Μάλιστα, η σκηνή όπως ήταν λογικό την αποθέωσε καθώς τα έδωσε όλα ενώ όπως θα δείτε και εσείς το χρώμα που επικρατούσε στη σκηνή είναι το μπλε. Να τονίσουμε επίσης πως τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision 2022

Οι ευχές της 101 χρονών γιαγιάς της Αμάντας Γεωργιάδη - Το συγκινητικό βίντεο

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Ελλάδας στη Eurovision 2022, η Αμάντα Γεωργιάδη είναι πανέτοιμη να ανέβει στην σκηνή και να καταπλήξει τα πλήθη ερμηνεύοντας το τραγούδι ''Die together''. Έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες πρόβες το μόνο που μπορεί να τη βοηθήσει την τελευταία στιγμή είναι οι ευχές και η συμπαράσταση των δικών της προσώπων.

Το βίντεο λοιπόν, που είδαμε με τα λόγια της 101 χρονών γιαγιάς της, για καλή επιτυχία στο διαγωνισμό πραγματικά συγκίνησαν πολλούς μιας και είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία της τραγουδίστριας σε εκείνη. Η Αμάντα δεν έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα αλλά πάντα τα καλοκαίρια επισκεπτόταν στα Γιάννενα τη γιαγιά της και έτσι έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση παρά την απόσταση.

Οι ευχές της γιαγιάς της Αμάντας Γεωργιάδη για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022

«Καλή επιτυχία Αμαντούλα μου».