Εσωτερικό σινεμά και πισίνα - Πόσο κοστίζει ένα βράδυ στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει η Οικονομάκου στις Σπέτσες

Πώς είπατε;

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από την πίεση της καθημερινότητας και έτσι επισκέφθηκε μαζί με την κολλητή της, τις Σπέτσες. Η ίδια όλες αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σωρό φωτογραφίες τόσο από τα μπάνια της όσο και από το υπέροχο ξενοδοχείο στο οποίο μένει.

Όπως είδαμε λοιπόν τόσο από το Instagram της όσο και από την επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου, το κατάλυμα που επέλεξε η ηθοποιός είναι απλά υπέροχο, με μία γκράντε πισίνα, εσωτερικό σινεμά και θέα που κόβει την ανάσα.

Expand player

«Τσουχτερή» η τιμή στο ξενοδοχείο που μένει η Αθηνά Οικονομάκου

Οι ανέσεις αυτές ωστόσο έρχονται και σε αντίστοιχη τιμή και η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα που δεν είναι high season, οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες.

Όπως θα δείτε οι τιμές κυμαίνονται από 292 ευρώ το βράδυ, ενώ για την σουίτα που περιλαμβάνει ένα μεγάλο κρεβάτι και έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι το πράγμα ξεφεύγει και αγγίζει τα 874 ευρώ το βράδυ. Μάλιστα, στην αναζήτηση που κάναμε διαπιστώσαμε πως τα περισσότερα Σαββατοκύριακα είναι κλεισμένα και δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, γεγονός που δείχνει πως ο κόσμος προτιμά την ποιότητα, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσει λίγο παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε μαγνητίζει και σου προσφέρει ακριβώς τη χαλάρωση που χρειάζεσαι στις διακοπές σου.

Εξαιρετικά τσιμπημένες είναι βέβαια και οι τιμές στο ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Πόσο κοστίζει όμως μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας βγαλμένος από παραμύθι - Η άγνωστη ιστορία γνωριμίας της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Έπινε κρασί και τραγουδούσε με πόνο - Το όλο νόημα κόμματι που αφιέρωσε η Αθηνά Οικονομάκου