Έπινε κρασί και τραγουδούσε με πόνο - Το όλο νόημα κόμματι που αφιέρωσε η Αθηνά Οικονομάκου

Τα βίντεο που ανέβηκαν στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έπινε κρασί και τραγουδούσε με πόνο - Το όλο νόημα κόμματι που αφιέρωσε η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια πολυάσχολη σύγχρονη γυναίκα, καθώς εκτός από μητέρα τρέχει και πολλά επαγγελματικά project παράλληλα. Η ηθοποιός θέλει να είναι μέσα σε όλα και όταν ξεκλέβει λίγο χρόνο από το πιεσμένο της πρόγραμμα τη βλέπουμε να περνάει χαλαρές στιγμές με καλές της φίλες.

Μια εξ αυτών είναι και η Νικόλ Παναγιώτου, με την οποία την είδαμε να περνάει ξέγνοιαστα το βράδυ της. Μέσα από τα insta stories, που έκανε η στυλίστρια τις είδαμε να πίνουν το κρασί τους και να τραγουδούν το νέο single, που κυκλοφόρησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Το κομμάτι είναι λαϊκό και εκφράζει πόνο και η αλήθεια είναι πως η Αθηνά φαινόταν να νιώθει τους στίχους. Δεν ξέρουμε αν απλώς της άρεσε συνολικά το τραγούδι, γιατί κατά τα άλλα τη βλέπουμε πολύ καλά με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

H Αθηνά Οικονομάκου τραγουδάει Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η άγνωστη ιστορία γνωριμίας της Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου μοιάζει πως έχει βγει από μυθιστόρημα, καθώς η επαγγελματική επιτυχία ήρθε μαζί με την προσωπική, ενώ δύο υπέροχα αγγελούδια επισφράγισαν τον έρωτα της με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν 9 χρόνια και ο έρωτας τους δυναμώνει κάθε μέρα. Ή τουλάχιστον αυτό αφήνουν να φανεί μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Ερωτευμένοι κοιτούν ο ένας τον άλλον και λιώνουν, ενώ η γνωριμία τους θυμίζει κλασσική χολιγουντιανή ταινία.

Ήταν το καλοκαίρι του 2013 όταν γνωρίστηκαν στο νησί των Ανέμων και από τότε το επισκέπτονται κάθε χρόνο - ενώ ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει τα επιχειρηματικά του σχέδια εκεί.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μπάνιο σε πολύ γνωστή παραλία του νησιού, όταν εκείνος πέρασε με την μηχανή του. Αυτό ήταν της είχε τραβήξει την προσοχή. Μετά το ένα έφερε το άλλο και οι κοινές παρέες τους οδήγησαν στο να ανταλλάξουν τηλέφωνα. Η συνέχεια είναι γνωστή και το φθινόπωρο του 2018 επισφραγίστηκε η σχέση τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Αθηνά Οικονομάκου αναπολεί την γνωριμία της με τον Φίλλιπο Μιχόπουλο: «Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία.

Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά.

Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!».