"Λιώνει" στο πλευρό της κόρης της η Αθηνά Οικονομάκου - Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της καθώς διαθέτει έναν από τους λογαριασμούς στην Ελλάδα με τους περισσότερους ακόλουθους.

Πλέον από ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας, η ίδια είναι και μανούλα όπου μας έχει δείξει πολλές φορές πως προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο όσο πιο πολύ μπορεί στα παιδάκια της. Να τονίσουμε επίσης πως τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε σε ρόλο κριτή στο show «The Masked Singer».

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης (12/4) ανέβασε δύο βίντεο από την προσπάθεια βραδινού ύπνου. Όπως ήταν λογικό η συζήτηση της ίδια μαζί με την κόρη της Σιέννα ήταν άκρως επική.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πολύ ταραγμένη» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί και για το δυο της παιδάκια ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πως ήταν οι εγκυμοσύνες της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε πραγματοποιήσει ένα οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό.

«Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. “Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι”. Είμαι πιο ήρεμη με τη Σιέννα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της».