Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι τρυφερές φωτογραφίες από το ταξίδι στη Μεζέβ

Πιο χαρούμενοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι τρυφερές φωτογραφίες από το  ταξίδι στη Μεζέβ

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τον αγαπημένο τους γιο Φίλιππο πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στην Μεζέβ, απολαμβάνοντας το χιονισμένο τοπίο. Μπορεί η Σιέννα, η κόρη του ζευγαριού να έμεινε πίσω στην Αθήνα ωστόσο οι ίδιοι φαίνεται πως το απόλαυσαν αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε αυτή τη φορά να ποστάρει φωτογραφίες από την Μεζέβ όπου είναι μία περιοχή στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας με πληθυσμό που μετράει περί τους 3.000 κατοίκους.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Με ασύλληπτη θέα και σύγχρονη διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο. Η ηθοποιός η οποία κατάγεται από την Σκάλα Λακωνίας, διαθέτει μια τέλεια μονοκατοικία η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και έχει θέα την θάλασσα αλλά και τον φάρο Κρανάη που έχει απόσταση 500 μ. από το λιμάνι.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο Γύθειο για να περάσουν μερικές ήρεμες ημέρες, αλλά και για να δει την οικογένεια της, αφού ο αδερφός της μένει μόνιμα εκεί με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Το σπίτι της ωστόσο, σπάνια το βλέπουμε και αυτό από αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως λοιπόν έχουμε δει, η μονοκατοικία της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με απίστευτη θέα, αλλά και μεγάλο κήπο με πολλά λουλούδια και φυτά, όπως άλλωστε έχει και στο σπίτι της στα βόρεια Προάστια. Επίσης, οι εξωτερικοί τοίχοι είναι από πέτρα.

Όσον αφορά το εσωτερικό, η διακόσμηση είναι πολύ σύγχρονη με ανοιχτούς τόνους στις αποχρώσεις.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Σπίτι Αθηνάς Οικονομάκου Γύθειο